Kuilpad  1
Terug naar overzicht

Kuilpad 1, Zaandam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
RESTAURANT “ORNINA”

Restaurant “Ornina”, is een pannenkoekenrestaurant gelegen aan de rand van het natuurgebied “De Jagersplas” en de vele sportvelden van diverse sportverenigingen.
“De Jagersplas” is een meer nabij de grote woonwijk “Het Kalf” in de gemeente Zaanstad, gelegen ten noorden van Knooppunt Zaandam, waar de A7 en A8 bij elkaar komen. Het is ontstaan door opspuitingen van zand voor aanleg van de A7 nabij Knooppunt Zaandam en de A8 (Coentunnelweg) in de periode van 1962 tot 1968. Rondom de Jagersplas is een natuur- en recreatiegebied met (zwem)stranden en een omringend netwerk van kleinere sloten. Dit wordt het Jagersveld genoemd.

Midden in alle bedrijvigheid van de diverse sportverenigingen en het kinderparadijs ligt het restaurant “Ornina” met binnen 125 zitplaatsen en een enorm terras met 120 zitplaatsen voor de deur. Binnen beslaat de oppervlakte in het totaal c.a. 400 m2. Hier vind u ook een enorme keuken met “Old School” pannenkoeken lijn aan gaspitten, waar op de ouderwetse manier de lekkerste pannenkoeken worden gebakken.

Het restaurant is gevestigd in het zelfde pand als het 2.500m2 grote kinderparadijs Darteldome, vanwaar u ook gasten heeft. Het huidige concept als pannenkoekenrestaurant heeft dan ook een extra aantrekkingskracht omdat uw gasten namelijk ook gemakkelijk en gratis kunnen parkeren op de enorme parkeerplaats.
Wegens omstandigheden moet verkoper helaas zijn bedrijf voortijdig verkopen.Voor meer informatie of een bezichtiging neem u contact op met:
Horecamakelaar Hans Berg
Horecamakelaardij regio Amsterdam Noord-Holland
Mobiel : 06-51354528
E: h.berg@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?