DE ZAETE  0ong
Terug naar overzicht

DE ZAETE 0ong, Yerseke

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
“CARÉDO” CASCO HORECARUIMTE AAN DE OOSTERSCHELDE
DE ZAETE TE YERSEKE

Midden in Zeeland aan de rand van de Oosterschelde, het grootste en natste nationalepark van Nederland ligt het dorpje Yerseke. Dit kleine vissersdorp is wereldwijd bekend en wordt bemind door liefhebbers van alles wat de Oosterschelde te bieden heeft. De jachthaven, de vissershaven waar altijd wel wat gebeurd en de zoute, zilte lucht maken dit een zeer aangename plek. Op deze lokatie realiseert Carédo 29 luxe appartementen speciaal voor 50 plussers die een hoge kwaliteit van leven en comfortabel ouder worden, maximaal willen combineren. Een omgeving waar veel kan, maar niets hoeft.

Als onderdeel van dit service-comfortpakket wordt er naast de 29 koopappartementen een restaurant met terras aan het water gerealiseerd. Bewoners kunnen er voor kiezen om naast verzorging, ook diverse maaltijden af te nemen, alles in overleg en wens van deze bewoners. Uiteraard betreft het geen exclusief restaurant voor de bewoners, maar zal het een restaurant voor eenieder worden, die het prachtige uitzicht over de Oosterschelde wil combineren met met al het lekkers wat dit water te bieden heeft.

? Casco horecaruimte op unieke locatie aan de Oosterschelde.
? Restaurant van circa 150 m2, zaal is mogelijk van 250 m2, keuken en opslag 100 m2 en terras aan het water van 180 m2.
? Verzekerde omzet door de bewoners en een solide partij die tegen een aanzienlijke vergoeding 6 x per jaar gebruik wil maken van het restaurant.
? Zowel koop als huur mogelijk.
? Geheel naar eigen idee in te richten..
? Oplevering eind 2019, begin 2020.
? ..

Deze unieke combinatie van horeca aan het water, waarbij een gegarandeerde omzet zal komen uit de diensten pakketten welke worden afgenomen door de bewoners en de populariteit van het vissersdorp, met name bij onze Zuiderburen België zullen garant staan voor een prachtige exploitatie.

Website: www.comfortwonen.com

Voor een bezichtiging of meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Brinkman, die u graag de mogelijkheden uitlegt.
e: b.brinkman@klaassenbv.nl
m: 06-53960241
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?