Batehof 16
Terug naar overzicht

Batehof 16, Woubrugge

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname: Kwalitaria 'De Batehof' in Woubrugge.

Kwalitaria De Batehof is gevestigd in Woubrugge centrum, in een prachtig hoekpand, waar zich vele winkels, kantoren, woningen en horecabedrijven bevinden. De cafetaria is prominent gelegen, op een absolute zichtlocatie.

Woubrugge is een dorp in de gemeente Kaag en Braassem, in de provincie Zuid-Holland. Het dorp ligt circa 10 km ten oosten van Leiden en zuidoosten van Woubrugge ligt Alphen aan den Rijn. Woubrugge is ontstaan langs beide kanten van het water de Woudwetering. Door de aanwezigheid van de plassen in de directe omgeving van Woubrugge, is het een plaats die watersporters goed weten te vinden. Er zijn meerdere jachthavens in Woubrugge gevestigd. T

Elke donderdag van 10:00 tot 18:00 uur is er in het centrum van Woubrugge een kleine markt te vinden.

Franchise: Kwalitaria is al 25 jaar de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland. Op meer dan 100 locaties genieten gasten van de lekkerste gerechten.
Kwalitaria straalt kwaliteit uit. We vinden het belangrijk dat Kwalitaria een plek is waar iedereen zich thuis voelt. Daarom creëren we met een moderne inrichting een gezellige sfeer en hebben we in ons assortiment aan het hele gezin gedacht. Door je bij Kwalitaria aan te sluiten profiteer je van de sterke marketing, goede inkoopcondities, persoonlijke ondernemerssupport en een netwerk vol topondernemers. Alle trends en ontwikkelingen worden gevolgd en er wordt op ingespeeld. Je hebt dus alle ruimte om je te focussen op het lokaal ondernemerschap.

Bij Kwalitaria staat lekker eten centraal. Dagelijks streeft men bij de bereiding van het eten naar: bijzonder lekker, smaakvol, met zorg gemaakt en uit het seizoen. Maar lekker moet natuurlijk ook verantwoord zijn.

Openingstijden:
Dinsdag van 16.00 tot 20.00 uur. Woensdag t/m zondag van 12:00 tot 20:00. Op maandag gesloten.

Zitplaatsen:
In het restaurant zijn circa 16 zitplaatsen, op het goed zon-gelegen terras ook circa 20 zitplaatsen.

Metrage:
Totale oppervlakte: 115 m².
Verkoop oppervlakte: 104 m². (exclusief terras).

Parkeren:
In Woubrugge is er volop parkeergelegenheid.

Verplichtingen:
Kwalitaria franchise. Voor overige voorwaarden wordt verwezen na de makelaar.

De vraagprijs voor de exploitatie bedraagt
€98.000,00,--

De huurprijs bedraagt
€ 18.600,00,-- per jaar excl. Servicekosten, promotiekosten en excl. BTW. Er wordt een nieuwe huurovereenkomst aangegeven voor 5 plus 5 huurjaren, er is sprake van 3 maanden borg en eventueel aanvullende overige (horeca)voorwaarden.

Pand:
Het pand is eventueel te koop voor een vast bedrag van € 299.000,-- k.k.

Voor meer info: Joey Hehamahua op 06-11744732 of joey@klaassenbv.nl of download de verkoopbrochure hierboven.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?