De Kazerne 7
Terug naar overzicht

De Kazerne 7, Woerden

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop, te huur, Grieks Restaurant Elpitha te Woerden.

Restaurant Elpitha is gevestigd in het centrum van Woerden (De Kazerne 7), in een klassiek ogend pand. Elpitha is sinds 2008 de plek in Woerden om de smaakvolle Griekse keuken te proeven.

Via een afgesloten entree, gelegen aan De Kazerne 7, komt men direct in het restaurant met links en rechts verschillende sfeervolle zitplaatsen/hoekjes. Rechts achterin de zaak bevindt zich de bar met daarachter een professioneel ingerichte keuken. Links achterin bevindt zich de ingang naar de garderobe en de gescheiden dames- en herentoiletgroep. Het is een overzichtelijk en zeer net restaurant. Tijdens zomerse temperaturen is het vaak alleen mogelijk om buiten te eten. Het restaurant heeft een erg ruim terras tegen de geval van ca. 30 m2 en een terras op het plein van ca. 74 m2.

Elpitha is een echt familierestaurant waar gezellig samenkomen belangrijk is. Alle specialiteiten worden ambachtelijk bereid. Bij Elpitha waant men zich direct in het zonnige Griekenland na het proeven van de overheerlijke Griekse keuken. Op de menukaart vindt men een groot aantal gerechten waaronder vlees, vis, vegetarisch en natuurlijk klassieke, Griekse gerechten.

Openingstijden
Het restaurant is zes dagen per week geopend vanaf 17:00 . De keuken sluit om 21:30. Op maandag is het restaurant gesloten.

Ligging
Het restaurant bevindt zich in het centrum van Woerden , gelegen aan De Kazerne. Dit bijzondere plein grenst aan een ander plein, waar veel winkels en horeca zijn gevestigd (Kerkplein).

Personeel
Er zijn geen vaste medewerkers in dienst.

Afnameverplichtingen
Geen afnameverplichtingen jegens een brouwerij.

Bereikbaarheid
Goede bereikbaarheid per auto, openbaar vervoer, te voet en per fiets.

Metrage
Het restaurant bestaat uit een oppervlakte van circa 95 m 2, met circa 75 zitplaatsen, verder beschikt het object over ca 47 m2 overige ruimten zoals keuken, opslag en toiletruimten. Het terras is ca. 104 m2 en beschik over maximaal 100 zitplaatsen.

Financiele informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 350.000,--
Huurprijs onroerend goed €4.184 p.m. exclusief BTW en servicekosten en promotiekosten.

Info: Horecamakelaar Joey Hehamahua, 06-11744732

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?