Markt 24
Terug naar overzicht

Markt 24, Winterswijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Restaurant La Promenade te Winterswijk.

Restaurant La Promenade is gevestigd in het centrum van Winterswijk (op een absolute A1 horecalocatie), in een bijzonder (horeca)bedrijfspand met zicht op de Jacobskerk en de altijd drukke Markt. Winterswijk ligt vlak aan de Duitse grens, waardoor er in de weekenden, vakanties en feestdagen veel (Duitse) gasten / toeristen te vinden zijn.

De gemeente Winterswijk ligt ten zuidoosten van Groenlo, ten oosten van Lichtenvoorde, ten noordoosten van Aalten, in het uiterste oosten van de Achterhoek, en grenst in het noorden, oosten en zuiden aan Duitsland. De gelijknamige hoofdplaats ligt centraal in de gemeente.

La Promenade is sinds haar oprichting in 2000 gesitueerd op huisnummer 24. In de daarop volgende jaren heeft de onderneming zich weten uit te bereiden met de nummers 14-16-18-20-22 en 26. Hierdoor behoort het gehele gebouw (m.u.v. nr. 12-28-30) tot de horeca gelegenheid. In het restaurant wordt in een ongedwongen en gastvrije sfeer gegeten. Men kan hier terecht voor ontbijt, lunch, en diner. Of zomaar voor een heerlijk kopje koffie.

Het terras met uitzicht over de Markt, is vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar sterk in trek (jaarvergunning) Op zaterdagen kan het terras met 240 stoelen gezien worden als 'opgestaan is plaats vergaan'. Winterswijk kent 15 koopzondagen,
De doelgroep betreft vooral de toeristische markt, maar ook de particuliere en zakelijke markt. La Promenade is sterk gericht op winkelend publiek, waaronder veel Duitse toeristen. Winterswijk trekt sinds 1959 evenals Enschede en Venlo veel Duitse bezoekers.

Ligging
Gelegen in het centrum van Winterswijk, aan de Markt 14-24.

Bereikbaarheid
Zowel met de auto als met het openbaar vervoer, te voet en met de fiets goed bereikbaar.

Beleningen
Met name winkels, horecabedrijven en woningen.

Staat van onderhoud
De staat van onderhoud is goed.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het ROZ model 2012 Winkelruimte en overige bedrijfsruimten aangevuld met standaard horeca bepalingen.

Huurtermijn
5 plus 5 optie jaren. Afwijkende termijnen zijn in overleg bespreekbaar.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) voor het eerst één jaar na ingang huuringang.

Opzegtermijn
12 maanden

Betaling
Per maand vooruit.

Waarborgsom / bankgarantie
3 maanden plus BTW.

Oplevering
In overleg met opdrachtgever.

Huurprijs
Op aanvraag

Vraagprijs bedrijfsexploitatie
Op aanvraag

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud.

Voor meer info: Joey Hehamahua op 0611744732 of joey@klaassenbv.nl of Willem Stroet op 0620415497.

Tevens is de brochure via onze site te downloaden hierboven.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?