Rijksstraatweg 24b
Terug naar overzicht

Rijksstraatweg 24b, Wilp

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden Snackbar:
Snackbar de Pitstop is toonaangevend in de regio met een vaste klantenkring. Vele klanten rijden speciaal om voor een pitstop bij de snackbar. Kenmerkend door zijn verse friet en overheerlijke snacks.

Locatie:
De snackbar is gelegen aan een drukke doorgaande weg. Veel werkverkeer maakt dagelijks gebruik van deze weg. Bij de zomerdag zijn er diverse recreanten die gebruik maken van deze weg naar de naastgelegen recreatiegebied Bussloo. In de directe omgeving van de snackbar bevind zich het toonaangevende filiaal van Piet Zoomers en zorglocatie de Lathmer met 400 bewoners die zorgbehoevend zijn.
 
Wilp zelf telt 2966 inwoners en is omringd door de plaatsen Apeldoorn, Twello en Deventer. 

Indeling:
Aan de voorzijde bevindt zich een zonnig terras met ruimte voor diverse zitplaatsen. Vanaf het terras is de snackbar te betreden. Het oppervlak van de verkoopruimte bedraagt ca. 33 m² , is voorzien van keurige bakwand, vitrine en uitgiftebalie. Een doorgang naar achteren biedt toegang tot een ruimte met ca. 18 m², waar de voorbereiding en opslag plaatsvind. 

Metrage:
De cafetariaruimte omvat ca. 55 m². Er zijn mogelijkheden om het oppervlak van de verkoopruimte te vergroten. Door herinrichting zijn er mogelijkheden om de woonkamer beneden bij de verkoopruimte te betrekken. De hele frontbreedte van het pand zal benut worden, waardoor de verkoopruimte meer allure krijgt.
 
Het totale oppervlak van het perceel bedraagt 825 m².
 
Woning:
De woonruimte bestaat uit begane grond en 1ste verdieping. De woonruimte heeft een eigen oprit en ingang. Vanuit de centrale hal is het mogelijk de woonkamer, keuken en verdieping te betreden. Mogelijkheden zijn er om woonkamer en keuken bij de bedrijfsruimte te betrekken en de bovenverdieping apart te verhuren.
 
De bovenverdieping bestaat uit drie kamers, badkamer en keuken. Het totale oppervlak 1ste verdieping bedraagt ca. 65 m².

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Zitplaatsen:
Binnen: ca. 10 voor het afhaal gedeelte.
Buiten: ca. 20 zitplaatsen.

Toiletten:
Er is een personeelstoilet aanwezig.

Parkeren:
Parkeren is ruim aanwezig op eigen parkeerterrein.
 
Personeel:
Geen overname personeel.

Overnamesom:
De vraagprijs voor goodwill en inventaris bedraagt € 85.000,-.
Vraagprijs Onroerend goed: € 322.500,- k.k.

Openingstijden:

maandag gesloten
dinsdag 12:00 - 22:30 uur
woensdag 12:00 - 22:30 uur
donderdag 12:00 - 22:30 uur
vrijdag 12:00 - 22:30 uur 
zaterdag 12:00 - 22:30 uur
zondag 12:00 - 22:30

Overige:
Geen verplichtingen aanwezig.
 
Kansen zijn er op het gebied van een goede website (niet aanwezig), promotie via social media en eventuele bezorgservice. 

Voor meer informatie:
Bedrijfsmakelaar Guido Prins, tel 06 55 398 064 of g.prins@klaassenbv.nl
 
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?