Het Sas 11
Terug naar overzicht

Het Sas 11, Wilhelminadorp

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
CAFE RESTAURANT HET LOZE VISSERTJE

Aan het Goese Sas ligt al sinds 1819 een cafe restaurant wat iedereen in deze omgeving kent; Het Loze Vissertje. Waren het vroeger de vissers die hier hun natje en droogje haalden, nu zijn het zowel (Belgische) toeristen als inwoners uit het Zeeuwse. Vooral het grote terras met 150 - 175 stoelen is bij iedereen zeer gewild, onder de mooie oude bomen of aan de zijkant waar kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Voor de mindere dagen is er een splitsing van eigenlijk 2 verschillende ruimten, waarbij ieder zijn eigen voorzieningen voor drank en toiletten heeft. De rechterkant is ingericht al restaurant met 45 stoelen en heeft ook de ingang naar de keuken. De linkerkant heeft een bar en een ruimte ingericht als eetcafe met 40 stoelen, 9 barkrukken met uitzicht op het terras.

De overdekte veranda wordt gebruikt voor de vele groepen die hier een BBQ of feest organiseren. Ook kunnen gasten hier genieten van een heerlijke diner. Voor het perceel is ruimte voor 50 auto’s. Bij Het Loze Vissertje is eigenlijk al jaren alles mogelijk.

Wij bieden nu de mogelijkheid dit unieke bedrijf met panden over te nemen. Een prachtige kans voor iedereen met horecaambities, om in te stappen in een van de bekendste horecazaken in Zeeland;

Goede bereikbaarheid.
Zeer grote bekendheid.
Al jaren een mooie stabiele omzet.
Deels nieuwe apparatuur.
Nieuwe vloer in de keuken.
kindvriendelijk.
Geen overname van personeel.
Er hoeven geen verplichtingen te worden overgenomen van leveranciers.
Ontwikkeling van recreatie is mogelijk.

Het naastgelegen pandje wordt nu gebruikt als opslagruimte. De mogelijkheid bestaat hier een horecaruimte van te maken voor bijvoorbeeld een frietluik. In het pand is geen woning aanwezig. Voor serieuze kandidaten is er uiteraard inzage in de financiën en overige relevante zaken mogelijk. Deze worden uitsluitend verstrekt na een persoonlijk gesprek ter plaatse en toestemming van de verkopers.


Website: www.hetlozevissertje.nl.

Voor meer informatie bedrijfsadviseur: Bart Brinkman: 06 -53960241
E-mail: b.brinkman@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?