Grindweg 6
Terug naar overzicht

Grindweg 6, Westkapelle

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Discotheek De Hooizolder Grindweg 6, 4361 SL te Westkapelle

Discotheek de Hooizolder is de grootste disco in Zeeland en staat tussen Zoutelande en Westkapelle. De discotheek is in 2013 enkele maanden gesloten geweest en in juni 2014 weer geopend voor het zomerseizoen en regelmatig op zaterdagavonden open tot 05.00 uur. Er zijn dan erg veel toeristen. Een speciale discobus rijdt vanuit Vlissingen, Middelburg, Koudekerke en Zoutelande naar de Hooizolder in Westkapelle.

Meest bekende discotheek van Zeeland.
Volledige geluidsisolatie conform de regelgeving.
Professionele apparatuur aanwezig


De Hooizolder bestaat uit een discotheek met 2 verdiepingen en ruime dansvloer en een binnenplein met hierop een bar en snack container (2017).
Er zijn beneden 2 barren, 1 bar boven en een container bar buiten. De barren zijn compleet ingericht en aangesloten op een tankinstallatie 4X 1000 liter. Tevens hebben de beneden barren en de buiten bar ook een fusten aansluiting, voor een seizoenen bier. Op het binnenplein staat ook een snackcontainer die volledig is ingericht voor de nachtsnacks. (pizza / frietjes en snack) In de hooizolder kunnen beneden ruim 650 gasten, samen met de bovenetage is er plaats voor ruim 900 gasten! Het licht en geluid is geheel vernieuwd in 2015. Ook de zeer bekende beweegbare lichtshow is geheel functioneel. De dansvloer heeft een podium van ruim 25m2 en is geschikt voor optredens van bands en artiesten. De DJ booth is ingericht met CJD2000NEXUS. Het kantoor beschikt over alle benodigde spullen.De heer B. Brinkman
Regiomanager Zeeland
Telefoon | 06 -53960241

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?