Wilhelminastraat kp 82
Terug naar overzicht

Wilhelminastraat kp 82, Wemeldinge

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
CODE: BABR 2899

Wemeldinge is direct gelegen aan Nationaal park de Oosterschelde en mede daardoor voorzien van een grote moderne jachthaven. Tevens zijn er twee campings, zomerpark "de Oesterbaai" en diverse hotels. De gezellige stad Goes is op 10 minuten autorijden afstand en de golfbaan is nog geen 5 minuten verwijderd. Kortom, Wemeldinge bruist en heeft voor velen iets moois te bieden.

Een bedrijf dat hier goed op in heeft gespeeld is Restaurant "De Oude Sluis". Zij weten al het goede uit de streek te combineren in de meest heerlijke gerechten. Het restaurant valt bij binnenkomst op door de warme uitstraling op een iets hoger niveau. Er is een gezellige, half ronde bar, een lounge ruimte en een ruime serre die tesamen zorgen voor 50 couverts. De serre is nieuw gebouwd in 2006, de openhaart in 2016 Hier weten mensen uit de wijde omgeving al het lekkers uit de Oosterschelde op waarde te schatten.

Achter het restaurant is een parking met voldoende ruimte. De keuken is voorzien van goede professionele apparatuur en er is voldoende bergruimte. Op de eerste verdieping is de woning gelegen. Deze verkeerd in zeer goede staat en is voorzien van een woonkamer met open keuken, een badkamer en 3 slaapkamers. Ook hier is voldoende bergruimte.
Mocht u meer willen weten over dit prachtige bedrijf, dan kunt u contact opnemen met Klaassen Horecamakelaardij en vragen naar Bart Brinkman.

Voor info: Horecamakelaar Bart Brinkman 06-53960241
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?