Wilhelminastraat  82
Terug naar overzicht

Wilhelminastraat 82, Wemeldinge

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
RESTAURANT DE OUDE SLUIS
WILHELMINASTRAAT 82, 4424 BD WEMELDINGERestaurant "De Oude Sluis". Hier weten ze al het goede uit de streek te combineren in de meest heerlijke gerechten. Het restaurant valt bij binnenkomst op door de warme uitstraling en ruime opstelling. Er is een gezellige, half ronde bar, een lounge ruimte en een ruime serre die tezamen zorgen voor 50 couverts. De openhaard is geplaatst in 2016 en werkt op gas met een afstandsbediening. Er zijn recent 15 zonnepanelen geplaatst en er is een nieuwe ketel geplaatst. Hier weten mensen uit de wijde omgeving al het lekkers uit de Oosterschelde op waarde te schatten.

- Gratis parkeerruimte
- Bedrijfsvoering eenvoudig uit te breiden
- Geen overname verplichtingen
- Zeer goede apparatuur
- Ruime goed onderhouden woning
- Inpandige woning met keuken, woonkamer en 3 slaapkamers.
- Andere concepten zijn goed mogelijk
- Levendig watersportdorp met veel faciliteiten

Wemeldinge is direct gelegen aan Nationaal park de Oosterschelde en mede daardoor voorzien van een grote moderne jachthaven. Tevens zijn er twee campings, zomerpark "de Oesterbaai" en diverse hotels. De gezellige stad Goes is op 10 minuten autorijden afstand en de golfbaan is nog geen 5 minuten verwijderd. Kortom, Wemeldinge bruist en heeft voor velen iets moois te bieden.

Achter het restaurant is een parking met voldoende ruimte. De keuken is voorzien van goede professionele apparatuur waarvan in 2017 een groot deel nieuw is aangeschaft. Op de eerste verdieping is de woning gelegen. Deze is in zeer goede staat en is voorzien van een woonkamer met open keuken, een badkamer en 3 slaapkamers. Ook hier is voldoende bergruimte.

Website: www.deoudesluis.netVoor info: Horecamakelaar Bart Brinkman 06-53960241
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?