Kevelaarsedijk 1
Terug naar overzicht

Kevelaarsedijk 1, Well L

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Vastgoedmakelaardij biedt Auberge de Grote Waaij te Well (L) ter overname aan. Een andere benaming luidt: feesterij, gasterij, Bed&Breakfast of gewoon een kleinschalig hotel met 9 kamers.

Gelegen aan de oude snelweg de N271 van Nijmegen naar Venlo. Schitterend oud pand daterend uit 1662, in carré-vorm, met binnentuin voor 125 gasten, diverse feestzalen voor 50 tot 300 gasten, eetcafé, lobby/hal met oude houten bordestrap, zeer riante keuken, opslagruimte, kantoor, garage, inpandige bedrijfswoning, alles gelegen op ruim 1ha grond.

Het pand ademt sfeer, is zeer authentiek, zeer goed bereikbaar, voorzien van een zeer ruime parkeerplaats, grote tuin en patio.

In de directe omgeving bevinden zich natuurpark de Maasduinen, het Leukermeer met riante watersportvoorzieningen en een jachthaven, de Stuifduinen, kasteel Well, wandelgebied de Putjesberg, de Maas, de stad Venlo en het vliegveld Weeze.

Een zeer geschikte locatie voor alle soorten feesten, voor trouwerijen, bedrijfspresentaties en beurzen, shows, exposities, personeelsfeesten, koffietafels, cursussen, workshops, vergaderingen (2 zalen van 10-50 personen), een Kerstmarkt en allerhande overige arrangementen, privé of zakelijk.

De locatie ligt op ongeveer 10km van vliegveld Weeze.

Het pand beschikt over een inpandige bedrijfswoning en een longstay-appartement van ruim 75m2.

Vraagprijs pand: € 950.000,-- k.k.
Alle info is verkrijgbaar bij bedrijfsadviseur Eric Blokland, 0653802081

Zie ook: www.degrotewaaij.nlNadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?