Sterrenbos 1
Terug naar overzicht

Sterrenbos 1, Well (Limburg)

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Horecamakelaardij biedt dit unieke horeca-object aan te Well, Noord-Limburg, bijna naast natuurgebied de Maasduinen.

Café Restaurant Vink is een zeer ruim opgezet horecabedrijf gelegen op een schitterende locatie, aan de doorgaande weg naar het dorp en het zeer gewaardeerde en schitterende natuurgebied.
Perfecte locatie voor een thema-restaurant,wok-restaurant, pannenkoekrestaurant, all you can eat-formule, bed & breakfast of zelfs een kleinschalig hotel. De omgeving is zeer toeristisch, vooral vanwege het naastgelegen Leukermeer en de grote, gelijknamige camping. Maar ook vanwege het grote nationaal park ‘De Maasduinen’ met de vele wandel- en fietsroutes.

Het beschikt over een café, restaurant(zaal), twee serres, een flink terras en een grote receptiezaal, naast nog een erg grote kelder. Het bedrijf is al meer dan 100 jaar familiebezit, waarvan de laatste 37 jaar van de huidige exploitanten.
Er is een grote bovenwoning aanwezig met 7 slaapkamers en een ruime zolder. Het bedrijf staat op een royaal perceel, het voorgelegen parkeerterrein/pleintje is eigendom.
Het object is in zijn geheel te koop, dus inclusief het registergoed.

ALGEMEEN:
Wij zoeken voor deze interessante locatie kopers/huurders met voldoende middelen.

Voor info: horeca-adviseur Eric Blokland, 0653802081

KENMERKEN:
Vraagprijs registergoed: € 475.000,-- k.k.
Vraagprijs inventaris/goodwill: € 47.500.--
Verhuur: bespreekbaar, informeer naar de mogelijkheden !
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?