Hogeweyselaan 209
Terug naar overzicht

Hogeweyselaan 209, Weesp

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Broodjes2day Vic’s is al jaren een vertrouwd gezicht in de lunchverzorging van diverse bedrijven onder de rook van Amsterdam- het Gooi. Daarnaast is de ruim opgezette lunchroom een vertrouwde plek voor arbeiders om sociaal samen te zijn voor zowel de lunch als voor na het werk een pilsje. Er wordt dan ook het nodige genuttigd en flink gespeeld op de gokkasten.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 19.00 uur zaterdag van 11:30 - 19:00 uur zondag: Gesloten

Locatie: Gelegen aan de drukke Hogeweyselaan, (de drukke doorgaande straat aan de rand van het industriegebied en de van Heemraadweg met zijn grote 8 verdieping tellende flats) is Vic’s gevestigd op een goede zicht locatie waar je op eigen terrein kan parkeren. Tevens is het een uitstekende uitvalslocatie voor catering activiteiten. Binnen enkele minuten in Amsterdam Zuid, Diemen, Muiden, Naarden Bussum. Bij de overname van Vic’s zitten de 4 bestikkerde bedrijfswagens inbegrepen.

Indeling: Het object kent de volgende indeling: Entree waarbij u direct bij de “afhaal” counter komt. Vandaaruit kunt u doorlopen naar de lunchroom waar de gasten rustig kunnen genieten van de lunch en een uitstekende bak koffie. Daarnaast is een mooie rookruimte ingericht en zijn de toiletten aanwezig. Achter de brede afhaalcounter is de open keuken. Door de open keuken is er veel interactie met de gasten. Achter de schermen is een ruime opslag voor cateringmateriaal, algemene opslag en een ruim kantoor voor administratie. Voor de zaak is een afgeschermd terras en verschillende parkeerplekken.

Metrage: Restaurant ca.: 105 m² Rookruimte/toiletten ca.: 20 m² Productie/opslag ca.: 40 m² Kantoor ca.: 11 m² Terras ca.: 25 m² Totaal circa 200 m²

(ca. 22 meter breed en 8,5 diep)

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Zitplaatsen: Binnen: ca. 40 zitplaatsen (waarvan ca. 8 voor het afhaal gedeelte). Buiten: ca. 24 zitplaatsen op picknickbanken

Toiletten: De toiletten, dames en heren bevinden zich achter in het restaurantgedeelte

Parkeren: Voor de deur zijn verschillende parkeerplaatsen. Aan de overkant van de straat is het tevens gratis parkeren.

Huurprijs: De huurprijs bedraagt circa € 3.087,91,- per maand exclusief BTW en exclusief € 50 vergoeding voor het waterverbruik via verhuurder.

Overnamesom: De vraagprijs voor goodwill en inventaris bedraagt € 169.000,-- Deze overnamesom is mede voor zaken welke huurder in het gehuurde aan heeft moeten brengen zoals wanden, installaties etc. Reden verkoop: Het huidige ondernemerskoppel had deze zaak in per april 2013 overgenomen en willen mede vanwege de leeftijd nu rustig op zoek gaan naar een overname- kandidaat.


Voor meer informatie over het object of een bezichtiging, kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Alex Willemse via 033- 258 13 30
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?