Oelemarkt 1
Terug naar overzicht

Oelemarkt 1, Weert

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Cafetaria in het centrum van Weert ter overname aangeboden.

Prachtige cafetaria aangeboden in het centrum van de stad Weert. Gelegen aan het einde van de bekende winkelstraat en op het uitgaanscentrum De Oelemarkt. Hier liggen een tiental cafés die ervoor zorgen dat u altijd veel extra omzet heeft in het weekend. Tevens worden op het plein veel activiteiten georganiseerd waar u de vruchten van kunt plukken. Door in te spelen op het winkelend publiek heeft u dus 7 dagen per week een goede omzet!

De inventaris is als nieuw ! Er zijn kosten noch moeite bespaard om een prachtige zaak te bouwen met toekomst. Alle apparatuur is professioneel en van A-kwaliteit. De Perfecta bakoven is voorzien van alle nodige voorzieningen net zoals de koelvitrine en de andere apparatuur. Achter de bakoven bevindt zich een ruimte ter voorbereiding en opslag met een ruime koelcel en dito vriescel.

Er is een bovenwoning aanwezig met aparte ingang. Zolang deze beschikbaar is heeft u de mogelijkheid om de woning erbij te huren.

De exploitatie is momenteel gesloten vanwege gezondheid van de vorige exploitant en verkoop van het registergoed.

De nieuwe exploitant zal deze buitenkans zeker herkennen wanneer hij het bedrijf komt bekijken !

Namens onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ondernemer met visie waarbij de mogelijkheid tot een (gedeeltelijke) financiering aanwezig is.

Huurprijs cafetaria: € 1.750,00, excl. BTW
Huurprijs bovenwoning: € 750,00
Vraagprijs cafetaria: € 35.000,00

Bel met Horecamakelaar Eric Blokland, 0653802081
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?