Langstraat 28
Terug naar overzicht

Langstraat 28, Weert

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Altijd al de droom gehad om een eigen winkel, ijssalon of lunchroom te hebben? Dan is dit wellicht iets wat je zoekt! In dit pand kun je dromen waarmaken!

Weert is een stad in de Nederlandse provincie Limburg en de stedelijke kern van de gelijknamige gemeente. De gemeente Weert grenst aan Noord-Brabant en België, komend vanuit het noorden wordt duidelijk waarom de stad zich promoot als 'de poort van Limburg'. Verder ligt de stad bij de Peel en aan de Zuid-Willemsvaart. Weert kreeg stadsrechten in 1414.

Openbaar vervoer ligt op loopafstand. Maar ook uitvalswegen A2 en N280 zijn binnen 5 minuten aan te rijden. Hierdoor liggen steden als Roermond en Den Bosch op slechts een half uur afstand.

Indeling
Begane grond:
Je komt binnen via de imposante entree aan de kant van de Langstraat. Je staat direct in een grote open ruimte met ramen aan de voorzijde. Achterin het pand bevindt zich het sanitair en de keuken. ca. 87m2

Kelder:
Bereikbaar via een trap in het midden van het pand. ca. 40m2 goed bruikbaar als opslag of eventueel een mooi locatie voor een horecakeuken.

Het pand is aan de voorzijde wel 5.04 m breed en ruim 19,6 m diep. Je kunt er dus nog echt iets geheel naar eigen smaak van maken!

Huurvoorwaarden

Huurprijs onroerend goed:
€1.250, -- per maand

B.T.W.
Huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

Servicekosten
N.o.t.k.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurtermijn
In overleg

Huuringangsdatum
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

Waarborgsom
Bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over de waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

Huurovereenkomst
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW, versie 2012.

Vraagprijs inventaris:
In overleg.

Interesse in dit pand? Voor meer info: Pepijn van Lier op 06-40 240 698 of mail naar p.vanlier@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?