Molenstraat 56
Terug naar overzicht

Molenstraat 56, Waterlandkerkje

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
In dit bourgondische deel van Nederland, gelegen tegen de Belgische grens, wordt er gegeten en gedronken op ieder niveau.

Bistro In Den Koning is zo ingericht dat er ruimte is voor ieder concept. Bij binnenkomst is een gezellige lange bar, tafeltjes tegen de voorgevel en een gezellig zitje voor een lekker aperitief. Op letterlijk en figuurlijk een hoger niveau is het restaurant gelegen. Hier staan mooi gedekte ronde tafels te wachten op ieder die het lekkers uit de streek weet te waarderen. Lange gezellige avonden met een goed gezelschap, lekkere wijnen, er is niet veel voor nodig om je verbeelding met je aan de loop te gaan.

De eigenaren hebben de Bistro pas in 2017 gehuurd en heel veel aangepast. Er is veel geïnvesteerd in elektra, meubels, apparatuur en alles is zo geschilderd dat dit bedrijf klaar is om gasten te verwelkomen. Hier hoeft alleen de koeling worden vol gezet en de Bistro kan weer draaien. Aan de voorzijde van het nostalgische pand is een kleine strook terras. Aan de achterkant echter ontwaart zich een prachtig terras met tafeltjes en loungebanken, verscholen tussen heel veel groen.

Inpandig, maar met ook een aparte opgang is de woning te bereiken. Middels een vide is er een mooie open woonkamer met speelruimte voor de kinderen. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Bart Brinkman: 06-53960241
Mail: b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?