Bakkeveensterweg 1
Terug naar overzicht

Bakkeveensterweg 1, Waskemeer

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop horecapand met RESTAURANT en SNAKCBAR met ruime woing(BOG)

In de verkoop hebben wij dit karakteristiek horeca pand met café, bar, restaurant, cafetaria annex woonruimte gekregen, welke tevens prima als eetcafé en/of cafetaria geëxploiteerd zou kunnen worden. De prachtige ruime bovenwoning met uitzicht op centrumpje van Waskemeer is voorzien van meerdere ruime slaapkamers, keuken, mooie woonkamer en badkamers. Op het erf staat een garage en heeft parkeerterrein. Het geheel is goed geïsoleerd d.m.v. dubbele beglazing en muurisolatie en onderhouden. De buitenkant heeft op enkele plaatsen een verfkwast nodig. De meterkasten zijn geheel vernieuwd in 2015.

Het restaurant met bar heeft circa 60 zitplaatsen binnen en 40 zitplaatsen op het eigen terras. De snackuitgifte is later aan de zij/achterkant van het gebouw aangebouwd. De inventaris van de keuken en het restaurant is verouderd, echter alles functioneert goed en past bij de uitstraling van het geheel. Alle horecavergunningen zijn aanwezig. Vanwege leeftijd en gezondheidsredenen wordt deze exploitatie met onroerend goed tegen aantrekkelijke prijzen nu aangeboden.

Het restaurant/café is nabij gevestigd in de provincie Friesland, nabij de grens van Drenthe. Deze prachtig gelegen horecagelegenheid ligt in het middelpunt van het dorp aan een druk kruispunt van auto’s, fietsers en wandelaars. Vele fiets- en wandelpaden leiden hier naar toe.
Het dorp ligt in het noorden van de Fries gemeente Ooststellingwerf en telt circa 1000 inwoners.

De bemiddeling inzake het vastgoed is ondergebracht bij onze specialisten, Klaassen Vastgoedmakelaardij.

Vraagprijs inventaris/goodwill: op aanvraag.
Vraagprijs o.g.: € 245.000,00 k.k.

Kavelinhoud: 5 are en 3 centiare
Geen verplichtingen ten aanzien van afname en personeel.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?