Veerweg 2
Terug naar overzicht

Veerweg 2, Wamel

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname op schitterende locatie: Hotel/Restaurant 't Veerhuis Wamel

Hotel/Restaurant ’t Veerhuis is werkelijk schitterend gelegen, men zou daarom kunnen spreken van een uniek object. Landelijk, met uitzicht over de Waal en de ‘skyline’ van Tiel, laatste ‘halte’ voor het veerpont naar het centrum van Tiel. Het karakteristieke pand bestaat uit een bar/huiskamergedeelte, een restaurant (wat later is uitgebreid), een hotel met 15 kamers, een groot, zonnig terras en een royale dienstwoning (voormalige feestzaal), gelegen op een riant perceel van maar liefst 2.850 m2.

Daarnaast nog diverse bijgebouwen, kelders, parkeerterreinen, derhalve een bijzonder geheel met vele (onbenutte) mogelijkheden. De grote bedrijfskeuken is ruimschoots voorzien van alle apparatuur. De inrichting van het restaurant is keurig, sfeervol, passend bij de uitstraling van het pand. De hotelkamers zijn prima onderhouden en beschikken over eigen sanitaire voorzieningen (bad of douche), derhalve hebben de kamers een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. De huidige eigenaresse is inmiddels op pensioengerechtigde leeftijd, zodat het bedrijf al enige tijd niet meer maximaal geëxploiteerd kan worden.

Toch heeft het bedrijf een nog zeer respectabele omzet, maar er liggen hier dus nog volop kansen voor een jongere ondernemersgeneratie om deze omzet verder te verhogen en kostenbesparingen door te voeren. Het betreft hier dus een prachtige uitdaging op een fraaie locatie.

Nadere info: Horecamakelaar Remo van Doorn, 06-20002530
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?