Stationsstraat 7A
Terug naar overzicht

Stationsstraat 7A, Wageningen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Lunchcafé de Serre Wageningen te koop
Op een centrale en markante locatie in het centrum van Wageningen ligt lunchcafé de Serre, wat nu ter overname wordt aangeboden. Het is gevestigd in een zeer opvallend bouwwerk van glas en staal en beschikt over een groot en zonnig terras. Door dit unieke pand, de goede ligging tegen de hoek van de Stationsstraat/Bergstraat met het ruime terras en het sfeervolle interieur staat hier een horecabedrijf met meer dan voldoende mogelijkheden. Recent is een groot deel van het meubilair vernieuwd.
De exploitatie van een lunchroom past goed bij het pand, maar het is ook voor andere formules zeer geschikt.

Indeling:
Lunchcafé met bar en uitgiftehoek, keuken, in de kelder een dubbele toiletgroep en opslag, twee verdiepingsruimten, waarvan één in gebruik als opslag en één t.b.v. de exploitatie in de wintermaanden

Indicatie oppervlakte/capaciteit
Op de begane grond zijn circa 45 stoelen beschikbaar, op het terras circa 80 stoelen en op de verdieping circa 28 stoelen. Oppervlak begane grond circa 90 m².

Openingstijden
Het lunchcafé is geopend op maandag vanaf 11.00 uur, op dinsdag en donderdag vanaf 10.00 uur en op woensdag, vrijdag en zaterdag vanaf 09.30 uur. Zondag gesloten

Bereikbaarheid/parkeergelegenheid
Er is geen vrij autoverkeer toegestaan, maar het ligt aan een drukke wandel- en fietsroute van en naar het centrum. In de nabije omgeving is goede parkeergelegenheid beschikbaar (betaald parkeren).

Medewerkers
Er hoeven geen medewerkers te worden overgenomen.

Bestemming
Op het perceel rust de bestemming 'centrumvoorzieningen I', waarbij o.a. horeca onder voorwaarden is toegestaan. Zie voor nadere info: www.ruimtelijkeplannen.nl

Bijzonderheden
Er zijn plannen voor het doortrekken van de Stadsgracht, welke langs de Stationsstraat zou kunnen gaan lopen. Deze plannen en het precieze traject moeten nog nader uitgewerkt worden.

Huurovereenkomst/voorbehoud
Er is recent een nieuwe huurovereenkomst afgesloten (1 januari jl.). Bij overdracht zal een huurindeplaatsstelling worden aangevraagd. Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.
Huurprijs € 2.950 excl. BTW per maand

Vraagprijs overname goodwill/inventaris € 48.000

Kijk ook eens op de website: www.lunchcafedeserre.nl

Voor nadere inlichtingen: horecamakelaar Guido Prins, tel 0655398064 of g.prins@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?