Markt 18
Terug naar overzicht

Markt 18, Wageningen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Eetcafé Buurman & Buurman Wageningen te koop
Eetcafé Buurman & Buurman wordt nu ter overname aangeboden. Een sfeervol, eigentijds en laagdrempelig eetcafé, dat goed bekend staat en zijn naam in de Wageningse horeca meer dan gevestigd heeft. Met een redelijke prijsstelling wordt een prima bezetting en een goed resultaat behaald. Een beperkt deel van de omzet wordt via catering activiteiten gerealiseerd. Het bedrijf is gevestigd aan de Markt, een prachtig horecaplein ‘rond de kerk’ in het centrum van de stad, met een sfeervol, groot terras. Het is voorzien van een complete bedrijfsinventaris. De huidige ondernemers exploiteren het eetcafé bijna tien jaar, maar zijn nu toe aan iets anders.

Indeling
Ingang via het terras, eetcafé met bar, verhoogd gedeelte met o.a. een zitje, dubbele toiletgroep, bedrijfskeuken, koelcel, opslagruimte, achteringang;

Capaciteit
Circa 55 stoelen; terras circa 60 stoelen

Parkeren
De Wageningse markt is autovrij. Goede parkeermogelijkheden op diverse parkeerterreinen in de nabije omgeving; betaald parkeren;

Ligging
Buurman & Buurman ligt aan de Markt, het Wageningse horecaplein, middenin de stad. Op de Markt wordt op woensdag en zaterdag markt gehouden. De gemeente Wageningen telt bijna 39.000 inwoners, van wie vele duizenden student zijn.

Medewerkers / verplichtingen
Bij een overname dient één medewerker overgenomen te worden;
Er zijn geen leveranciers- of brouwerijverplichtingen

Openingstijden
Dagelijks vanaf 12.00 uur tot circa 24.00 uur; woensdag vanaf 10.00 uur. De keuken sluit om circa 21.30 uur.

Huurovereenkomst.
Het hele pand wordt gehuurd met een huurprijs van € 3.325 excl. BTW per maand. Drie bovengelegen studentenkamers en een studio worden (onder)verhuurd met een totale opbrengst per maand van € 1.725,00. Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Bestemming
Er geldt de bestemming ‘Centrumvoorzieningen II’, waar binnen horecabedrijven zijn toegestaan in de categorie Ib en II van de staat van inrichtingen (horeca). Informeer voor nadere informatie bij de Gemeente.

Vraagprijs overname goodwill/inventaris/handelsnaam: € 240.000

Kijk ook eens op de website: www.eetcafebuurmanenbuurman.nl

Voor nadere inlichtingen: horecamakelaar Guido Prins, tel 06 55 398 064 of g.prins@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij B.V.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?