Kapelstraat 3
Terug naar overzicht

Kapelstraat 3, Wageningen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Restaurant Da Martini Wageningen te koop
Ter overname wordt aangeboden Da Martini Ristorante Pizzeria, een bekend en authentiek Italiaans restaurant in het centrum van Wageningen. Hier wordt gewerkt met verse en kwalitatieve ingrediënten waarmee invulling wordt gegeven aan de echte Italiaanse keuken en beleving. Het restaurant is ruim opgezet en hanteert een uitgebreide menukaart. Voor het bedrijf is een terrasgelegenheid en de pui kan geheel worden geopend. Tevens is een zijzaaltje beschikbaar voor de drukke avonden en aparte groepen. Hoewel het restaurant onmiskenbaar een zaak in Italiaanse sfeer betreft, zijn er tevens zoveel neutrale elementen in het interieur verwerkt dat het zonder veel investeringen om te zetten is naar een andere formule.
Vanuit zijn passie voor de Italiaanse keuken heeft de huidige ondernemer ook een delicatessenwinkel; het was moeilijk deze twee bedrijven te combineren en hij geeft er thans de voorkeur aan zich op de winkel te concentreren.

Indeling
Entree, Restaurantruimte met circa 60 stoelen, bar, royale bedrijfskeuken, dubbel toilet, tussenruimte (in gebruik als wachtruimte voor het afhaalgedeelte en als kinderspeelruimte), zijzaaltje met circa 16 stoelen, kelder

Openingstijden
Dinsdag tot en met zondag van 17.00 tot 22.00 uur

Bereikbaarheid/parkeergelegenheid
Er is in de Kapelstraat geen vrij autoverkeer toegestaan. In de nabije omgeving zijn parkeerplaatsen (betaald) beschikbaar

Medewerkers
Geen overname personeel

Bestemming
Op het perceel rust de bestemming ‘centrumvoorzieningen 2’, waarbij onder voorwaarden horeca is toegestaan

Naam
De handelsnaam van het restaurant maakt geen deel uit van de verkoop, omdat het een familienaam betreft. Er dient een andere naam te worden gekozen; eventueel na een overgangsperiode.

Gunning
Verkoop onder voorbehoud gunning verhuurder en verkoper

Vraagprijs goodwill/inventaris € 85.000
Huurprijs € 2.861,87 excl. BTW per maand

Kijk ook eens op de website: www.da-martini.nl

Voor nadere inlichtingen: horecamakelaar Guido Prins, tel 0655398064 of g.prins@klaassenbv.nl,
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?