Discreet 3886
Terug naar overzicht

Discreet 3886, Vorarlberg Oostenrijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
code MIKL3886

Klaassen Horecamakelaardij biedt dit schitterend gelegen hotel/gasthof in Oostenrijk ter overname aan.

Een unieke gelegenheid voor een horecastel om het roer eens om te gooien? Weg uit Nederland en een mooie en nieuwe start in Oostenrijk? Het winterseizoen van half december tot Pasen is hard werken, het zomerseizoen van 2 maanden is relaxed. Alle reserveringen (via de eigen site en booking.com) liggen vanaf januari/februari al vast, dus een prima zekerheid. Een prachtige, groene en rustige omgeving, een lieflijk dorpje, alles toch goed geregeld, aardige mensen, een goede economie, schitterend wonen!
Het hotel/gasthof, een typisch Oostenrijkse pand, ligt In een dorpje in Vorarlberg, met een aantal skigebieden in de directe omgeving. De reisafstand tot 's-Hertogenbosch bedraagt 800km.
Van half december tot eind april zijn alle kamers bezet; in het zomerseizoen van 2 maanden geldt een bezettingsgraad van 40%.
Het gasthof/hotel beschikt over een 12 kamers met totaal 35 bedden, een receptie, een restaurant voor het ontbijt en het diner met open keuken, een terras en een ruim parkeerdek. De inrichting is erg netjes en zeer goed afgewerkt, de aanwezige apparatuur bevindt zich in uitstekende staat. Er hoeft niks meer te gebeuren aan het pand en de inrichting, alles is goed, netjes en volledig af. Geen kosten voor opknappen, renoveren of aanpassen nodig. Een directe start is in overleg mogelijk.

De cijfers zijn bijzonder goed met een meer dan prima rendement.
Overnamesom pand inclusief goodwill/inventaris: € 890.000,-- k.k.


Verdere informatie bij horecamakelaar/bedrijfsadviseur Michael Klaassen, 0653298925 of Eric Blokland, 0653802081.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?