Kerkplein 5
Terug naar overzicht

Kerkplein 5, Voorschoten

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname Lunchroom in Voorschoten
Eerste lunchroom met een 'Zilverenster' wereldwijd.

Op de hoek Kerkplein met de Schoolstraat in Voorschoten glanst een culinaire parel en een smaaksensatie op het hoogste niveau.Eigenaar Kelvin Lin wil deze topper overdragen aan een gedreven ondernemer (stel) welke de zaak verder wil uitbouwen. De eigenaar is bereidt om zijn opvolger rustig in te werken en de fijne kneepjes van het huidige concept bij te brengen. Daarna zal hij zich richten op een carrière met nieuwe internationale uitdagingen
.
De omzet is nog verder uit te breiden door in de zomer het terras te verruimen maar ook door de openingstijden te verruimen naar bijvoorbeeld 21.00 uur.

Indeling:
Bij binnenkomst komt u direct in de lunchroom welke prachtig uitzicht heeft op de winkelstraat en het mooie kerkplein. In de zaak is een open keuken / verkoopcounter. Middels een trap achter in de zaak komt u op de bovenverdieping waar de toiletten gesitueerd zijn.

Locatie:
Midden in de hoofd winkelstraat van Voorschoten, naast de kerk en tegenover de Hema is deze lunchroom gevestigd. Voorschoten is een gemeente in Zuid-Holland en telt ruim 25.000 inwoners. Voorschoten trekt mede vanwege het gratis parkeren veel bezoekers uit de randen van Leiden (4km) en Den Haag (11km).

Parkeren:
In het centrum van Voorschoten kan u gratis parkeren. In de directe omgeving met een blauwe schijf.

Terras:
De huidige ondernemer gebruikt een klein terras 4 tot 5 tafels met enkele zitplaatsen. Uitbreiding is makkelijk realiseerbaar daar voor een donatie aan de kerk van € 225,-- per jaar een groot deel van het Kerkplein gebruikt kan worden.

Verplichtingen:
Geen

Omzet:
De omzet van de lunchroom is circa € 200.000,--.

Huurprijs:
€ 1.500,-- per maand. Betaling vindt plaats per kwartaal. 3 maanden huurwaarborg van toepassing.

Vraagprijs:
€ 69.500,--

Voor meer informatie of een geheel vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met horecamakelaar Frits de Lange via 06-24287890
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?