Walstraat k 89
Terug naar overzicht

Walstraat k 89, Vlissingen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
IJSSALON BORYS
Walstraat 89, 4381 GD Vlissingen

ZEER RENDABELE IJSSALON

Iedere dag vers gedraaid ijs, wie droomt daar niet van. Klaassen biedt u de mogelijkheid om dit nu zelf te kunnen ervaren. Iedere dag zelf bereid ijs aanbieden in een mooie hippe zaak. IJssalon Borys ligt op een ideale plek in het winkel-hart van Vlissingen, de Walstraat. Het pand is een hoekpand met naar de winkelstraat een grote pui die geheel geopend kan worden. Voor de koudere dagen in het jaar kan gebruik worden gemaakt van alleen de voordeur. Er zijn diverse zitjes aan de voorzijde met uitzicht op het winkelend publiek. Een prachtige uitvergrote foto van strandhuisjes in de buurt maken een kleurrijk geheel aan de achterzijde. Er is een keuken met zeer professionele apparatuur voor de ijsbereiding. Een lager gelegen ruimte met een garagedeur aan de zijkant zorgt voor een makkelijke toegang voor leveranciers. Dit is ook de parkeerplaats voor de stijlvolle ijskar.

Hippe zaak met sjieke uitstraling
Overzichtelijke indeling waardoor er niet veel personeel nodig is
Absolute A1 lokatie
Schitterende hoogwaardige apparatuur van de beste merken
Makkelijke , strakke materialen in onderhoud en schoonmaak

Voor de uitstraling en werkwijze is alleen maar gekozen voor kwaliteit. Mooie grote ijsvitrines en een prachtig espressomachine. Hier wordt gewerkt met kwaliteit!

Vlissingen is voor Zeeuwse begrippen een grote stad met een drukbezocht centrum. Er is een strand met een mooie boulevard op enkele minuten lopen wat zorgt voor veel toerisme in de stad. De ijssalon ligt tussen diverse parkeergarages in waarvan de dichtstbijzijnde 2 minuten lopen is en de andere 3 minuten. Het centrum is autovrij, maar zeer toegankelijk.

https://vlissingendronk.nl › wiki › Borys_IJssalon


De heer B. Brinkman
Regiomanager Zeeland

Telefoon | 06 -53960241 | 033-2581330
E-mail | b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?