Nieuwendijk 9a
Terug naar overzicht

Nieuwendijk 9a, Vlissingen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
HORECAPAND LEEGSTAAND
Nieuwendijk 9 en 9A te Vlissingen, 4381BV


Klaassen Vastgoedmakelaardij BV mag op deze markante locatie dit (horeca) pand te koop aanbieden. Dit pand wordt al vele jaren gebruikt als cafe club dansing en mede daardoor is er een groot terras mogelijk met uitzicht op het leuke haventje van Vlissingen.
Het pand heeft 2 ingangen, de rechter fungeert als ingang van de begane grond, de linker naar de trap op de verdiepingen. Een ruime kelder verziet nu in opslag en sanitaire voorzieningen (middels een pomp) voor de bgg. De verdiepingen zijn ook via een trap aan de achterkant binnendoor te bereiken. Er is ook aan de zijkant nog een vluchtweg voor bgg en de verdiepingen.

Prachtige lokatie met uitzicht op haven en Westerschelde met een klein sluisje
Zeer ruim terras mogelijk
Veel ruimte; kelder, begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping.

Zeeland zit al jaren in de lift, de waardering die bewoners maar ook toeristen uitspreken voor deze prachtige provincie wordt niet onder stoelen of banken gestoken. Hier is werkelijk voor iedere smaak wat te vinden. Vlissingen (33.000 inwoners) heeft hier handig op ingespeeld door enkele jaren geleden de Nieuwendijk een frisse uitstraling te geven. Hier concentreert zich veel horeca met ieder zijn eigen uitstraling en doelgroep. Er zijn zeer ruime terrassen aanwezig met diverse voorzieningen. Het naastgelegen museum trekt veel bezoekers. www.muzeeum.nl

De heer B. Brinkman
Regiomanager Zeeland
Telefoon | 06 -53960241 | 033-2581330
E-mail | b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?