Nieuwendijk 23
Terug naar overzicht

Nieuwendijk 23, Vlissingen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
In het uitgaansgebied van deze drukbezochte havenstad, heeft Klaassen BV dit prachtige pand in bemiddeling gekregen. Het hotel (1e, 2e en 3e verdieping) wordt door de huidige eigenaresse voornamelijk verhuurd aan werknemers.
De kamers zijn zeer warm ingericht en alle voorzien van een eigen douche. In deze opstelling zijn er 14 bedden beschikbaar, een kantoorruimte en 2 kleine keukens.

De gebruiksvergunning is afgegeven voor 17 bedden. Bij verhuur in de toeristenbranche zouden de 2 keukens eenvoudig kunnen worden omgebouwd. De beganegrond en de kelder zijn verhuurd geweest als restaurant met een ruim terras. Deze 2 verdiepingen worden op dit moment niet geƫxploiteerd en zijn derhalve vrij van huur. In 2010 is er een nieuwe rioolpomp aangeschaft, de brandmeldinginstallatie in 2008. Het geheel voldoet aan alle benodigde eisen voor exploitatie van een hotel pension met restaurant mogelijkheden. Voor meer informatie over dit sfeervolle bedrijf kunt u contact opnemen met Bart Brinkman, regiomanager Zeeland.
Koopsom O/G n.o.t.k.

OPTIE

Voor informatie: Horecamakelaar Bart Brinkman, 06-53960241

De bemiddeling inzake het vastgoed is ondergebracht bij onze specialisten, Klaassen Vastgoedmakelaardij

CODE: BABR 2893
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?