Boulevard Bankert 75
Terug naar overzicht

Boulevard Bankert 75, Vlissingen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
GRAND CAFE CAPPUCINO
Boulevard Bankert 75, 4382 AC Vlissingen

Aan de boulevard van Vlissingen mag Klaassen Horecabemiddeling een grand café te koop aanbieden met een TOP uitzicht. Hier kijk je uit over de enorme zeeschepen die op 100 meter van de boulevard voorbij varen. Vlissingen heeft een enorme aantrekkingskracht op toeristen en plaatselijke bevolking door dit uitzicht, maar ook door het strand dat tussen Cappucino en de zee in ligt. Dit is Zeeland op zijn best, met zon, zee en strand binnen handbereik.

TOP locatie aan de boulevard
Groot ruim terras met een wijds uitzicht over de Noordzee
Moderne inrichting voor veel concepten toepasbaar
Goede apparatuur van de juiste merken

Dit voormalige onderdeel van De Amadore groep wordt ter verkoop aangeboden doordat voor de grootte van dit horecaconcern Cappucino net iets te kleinschalig is. Amadore heeft er dan ook voor gekozen deze locatie in bemiddeling te geven. De behaalde omzetten en resultaten zijn na een persoonlijk gesprek/ bezichtiging aan ons op te vragen. Voor een horecaondernemer zal deze omzet meer dan voldoende zijn om een renderend bedrijf te exploiteren.

Er is binnen zo’n plaats voor ca. 50 personen in een moderne doch sfeervolle ambiance. Wanneer het weer het toe laat kan er ook buiten gegeten worden op de het terras aan de voorzijde, uitkijkend over de Noordzee. Het terras biedt plaats aan 142 stoelen. De capaciteit binnen kan worden vergroot door gebruik te maken van de vide. Hier kunnen 40 gasten genieten van een schitterend uitzicht.

https://www.amadore.nl/restaurant/grand-cafe-cappucino/

Voor info: bedrijfsadviseur Bart Brinkman: 06 -53960241
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?