Bellamypark 40A
Terug naar overzicht

Bellamypark 40A, Vlissingen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
RESTAURANT CASTAFIORE
Bellamypark 40 A, 4381 CK Vlissingen

Aan het mooie Bellamypark ligt dit fraaie Italiaans restaurant Castafiore. Hier vindt je geen pizza’s maar eten zoals het in Italië wordt geserveerd. De locatie van het restaurant is zeer goed te noemen, te midden van alle andere horeca van Vlissingen. Hier is het een komen en gaan van de plaatselijke bevolking en toeristen uit binnen- en buitenland. De boulevard ligt op geen 5 minuten lopen, wat betekend dat ook het strand dichtbij ligt. In deze tijden is het moeilijk om aan personeel te komen en daarom is dit knusse restaurant prima als stel te exploiteren.

Perfecte ligging aan het Bellamypark
Knus terras waar uitbreiding mogelijk is
Zonder personeel te exploiteren
Droge kelder voor opslag
Zeer schappelijke huur
Alle inventaris is in eigendomen pas 5 jaar oud.
De uitstraling is voor veel concepten geschikt
Overname op korte termijn mogelijk

De kleine drankuitgifte biedt een goed overzicht over alle tafeltjes. De keuken is voorzien van alle inventaris die een kok zich kan wensen en ziet er strak uit. De aparte spoelkeuken is ook van de goeie apparatuur voorzien en hier is ook de dag voorraad opgeslagen. Meer opslag bevindt zich in de grote droge kelder die middels een luik in het restaurant bereikbaar is.

Binnen staan 6 tafels aan een lange groene bank met aan iedere tafel comfortabele stoelen. In de zomer kunnen de deuren aan het terras worden geopend wat zorgt voor een warme sfeer. Op het terras staan 10 tafels met 24 stoelen. Het terras aan de gevel kan middels een elektrisch zonnescherm worden overdekt met een afstandsbediening en is verlicht en verwarmt. De terrasafscheiding door houten plantenbakken geeft een warme sfeer.

http://castafiore-risotteria.nl

De heer B. Brinkman
Regiomanager Zeeland
Telefoon | 06 -53960241 | 033-2581330
E-mail | b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?