Bellamypark 34-36
Terug naar overzicht

Bellamypark 34-36, Vlissingen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
GRAND CAFE PARC CENTRAL
Bellamypark 34-36, 4381 CK Vlissingen

Aan het prachtige Bellamypark ligt een ruim eetcafé met groot terras. Dit is het horecapark waar bijna alle evenementen van Vlissingen plaatsvinden. Met name het bevrijdingsfestival garandeert een prachtige omzet voor alle horeca in de stad. Met een parkeergarage op 1 minuut lopen zal je in de binnenstad van Vlissingen niet veel auto’s tegen te komen. De boulevard en het strand zijn 2 minuten lopen van Parc Central.

Ruime zaak op A lokatie
Groot ruim opgezet terras
Gezellige bar
Ruim voldoende opslag.
Grote woning dient verder afgewerkt te worden
Veel concepten mogelijk

De ruime voorgevel laat zien dat het bedrijf uit 2 aangrenzende panden bestaat. Binnen valt dan ook de ruimte op met hoge plafonds. Er staat een mooie bar die een goed overzicht geeft. De keuken is voorzien van goede professionele apparatuur, heeft daglicht en een rubberen tegelvloer die gemakkelijk is schoon te houden. In de ruime kelder zijn de toiletten en hier is zeer veel ruimte voor opslag en koelcel. Op de eerste verdieping is nog een horecaruimte waar nu een biljart staat.

Aan de achterzijde is een binnenplaats en de opgang naar de woning. De woning is ook binnen door te bereiken. De eigenaar heeft de meeste werkzaamheden voorbereid met gipsplaten, de afwerking zal nog moeten worden voltooid. Op de 2e etage is een prachtige dakconstructie zichtbaar. Bij investering van nog wat tijd en geld zal hier een ruime, mooie woning kunnen worden gecreëerd.

www.parccentral-vlissingen.nl

Voor info: De heer Bart. Brinkman
Regiomanager Zeeland
Telefoon | 06 -53960241 | 033-2581330
E-mail | b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?