Dorpsstraat 9
Terug naar overzicht

Dorpsstraat 9, Vleuten

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname: Restaurant Oost West te Vleuten

Brasserie Restaurant
Restaurant Oost West, een warm en ruim opgezet restaurant in het centrum van Vleuten. Gevestigd in een prachtig- statige villa. De hoge plafonds, brede trappen en warme entourage geven u het gevoel een zeer luxe restaurant binnen te komen. In de zomer is er de beschikking over een ruim terras waar heerlijk geluncht, gedineerd en geborreld kan worden. In Oost West wordt momenteel een traditionele Nederlands- Franse kaart geserveerd. Parkeren is hier nog gratis en kan zowel in de straat als het direct erachter gelegen (nieuw aangelegd) parkeerterrein.

Algemeen:
Vleuten telt circa 26.458 inwoners (1 januari 2019) en ligt met de snelweg A2 ertussen strak tegen Utrecht aan met 361.924 inwoners (31 januari 2022). Vleuten geldt voor veel Utrechters als een mooi historisch dorp, met maar liefst 25 rijksmonumenten, waar het bijzonder prettig vertoeven is om een dagje lekker uit te gaan.
Vleuten ligt in het midden van Nederland, zoals eerder al gezegd tegen Utrecht aan. Zowel vanaf de A12 als de A2 direct bereikbaar. Daarnaast liggen er om Vleuten, ook veel andere plaatsen welke vrij direct met Vleuten verbonden zijn zoals, Montfoort, Nieuwegein, Harmelen en Maassen.

Object:
Het betreft een prachtig statige villa, zowel vanbuiten als vanbinnen. Op de begane grond is ruimte voor ca 42 zitplaatsen in het restaurant, 6 in de voormalige bankkluis, en 8 aan de bar. Opgemerkt moet worden dat het een zeer ruime opstelling betreft en er zeer zeker meer zitplaatsen mogelijk zijn. Op het terras (voornamelijk gemeentegrond) zijn thans 40 zitplaatsen. Momenteel is er tijdelijk een ijssalon op geplaatst, maar deze gaat weer weg waardoor er mogelijk circa 14 zitplaatsen extra bij kunnen komen.
Op de eerste verdieping, welke met een brede trap vanuit de ruime entree bereikbaar is, zijn twee oude herenkamers welke dienstdoen als vergaderzaal. Beide zalen hebben de beschikking over één grote tafel. Één met 15 zitplaatsen en één met 10 zitplaatsen en een eigen bar.
Op de zolder is een ruime opslag en apart kantoor gemaakt.

Openingstijden:
Momenteel van woensdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. Het spreekt voor zich dat ruimere openingstijden mogelijk zijn en absoluut aan te bevelen zijn.

Verplichtingen:
- Er zijn enkele gemotiveerde personeelsleden bij de overname betrokken

Bruikleen
- Tapinstallatie Swinkels;

Huurprijs:
De huidige huurprijs bedraagt € 4.116,53,-- per maand, exclusief BTW voor de gehele Villa.

Overnamesom:
De vraagprijs is voor het complete bedrijf (goodwill en inventaris en door huurder aangebrachte zaken en technische installaties). Kijk op onze website www.klaassenbv.nl voor de vraagprijs of bel onze bedrijfsadviseur Alex Willemse via 06-50445472

Jaarcijfers:
Na een persoonlijk onderhoud kunnen jaarcijfers verstrekt worden.

Inventaris:
Compleet en modern restaurant/brasserie met vergader/feestzaal en een volledig terras. Tevens een zeer uitgebreide professionele keuken.
Alle aanwezige inventaris behoort tot de over te dragen inventaris. Van de inventaris zal bij verkoop een uitgebreide staat worden opgemaakt maar het spreekt voor zich dat wat er nu staat tot de over te nemen inventaris betreft.

Informatie:
Voor meer informatie over deze unieke locatie aan het water kunt u contact opnemen met Alex Willemse 033 – 2581330 of Marije Brinkman 06-23087677
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?