Reigerlaan 22
Terug naar overzicht

Reigerlaan 22, Vlaardingen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERMe 18.044 E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Grillrestaurant met bezorgservice in Vlaardingen te koop

Locatie
Vlaardingen is een gemeente in de regio Rotterdam met zo’n 73.000 inwoners en van oudsher bekend om zijn visserij. Dit supermooie bedrijf is al vele jaren in winkelcentrum een winkelcentrum gevestigd. Deze wijk heeft zo’n 20.000 inwoners met ca 6.000 woningen.

Potentie
Het bedrijf heeft al jaren lang een zeer goede naam en reputatie in heel Vlaardingen. Zowel voor het bezorgen als ter plekke eten en afhalen biedt het uitsluitend gerechten van hoge kwaliteit. Met verdere uitbreiding van de openingsuren kan eenvoudig nog extra omzet gegenereerd worden.
De eigenaar van het winkelcentrum heeft vergevorderde plannen het winkelcentrum te renoveren. Voor de deur zijn meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen. In de directe omgeving huurt het bedrijf nog extra opslagruimte van 20m2.

Inrichting en inventaris
Zodra u binnenstapt merkt u dat deze ondernemer met veel kennis van zaken en enthousiasme zijn bedrijf runt. De inrichting en inventaris zijn zeer netjes en van hoge kwaliteit. Het zitgedeelte heeft zo’n 24 zitplaatsen aan houten tafels en design lampen aan het plafond. Boven de 7 meter lange, betegelde verkoopcounter hangen diverse beeldschermen met daarop alle keuze mogelijkheden aan gerechten. Achter in de zaak is de leveranciers ingang. Hier zijn ook de koelcel, vriescel en opslagruimte. Apart nog de spoelkeuken, een kantoortje en lockers voor de medewerkers. De inventaris bestaat volledig uit hoogwaardige apparatuur met o.a. een computer gestuurde hoog rendement frituur, hoogwaardig afzuigsysteem met luchtbehandeling en een camera/videosysteem.
De inventaris is zeer uitgebreid en compleet met o.a. Citroën C1 bezorgauto’s (2017, 2016 en 2011) en 3 bezorgscooters van 2016.

Installaties
Water boiler
CV installatie
Wifi systeem
Mechanisch luchtbehandeling
Hoogwaardig afzuigsysteem
Camerasysteem en alarmsysteem
Intern TV / video systeem met beeldschermen
Hoogwaardige apparatuur


Verplichtingen
Er rusten geen verplichtingen op het bedrijf m.u.v. enkele onderhoudscontracten. U hoeft geen personeel over te nemen. Het bedrijf voldoet aan de inrichtingseisen en beschikt over de benodigde vergunningen. De nieuwe ondernemer dient deze op zijn eigen naam te stellen.

Reden van verkoop
De eigenaar gaat een nieuwe uitdaging buiten de horeca aan.

Openingstijden
Maandag tot en met donderdag vanaf 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag en zaterdag vanaf 12.00 – 24.00 uur
Zondag vanaf 14.00 – 22.00 uur
De vergunning staat langere openingsuren toe vanaf 07.00 – 02.00 uur!

Financiële informatie
Zeer hoge en stabiele omzet met hoog rendement
Huurprijs bedrijfsruimte: € 1.240,- exclusief BTW per maand
Vraagprijs exploitatie, inrichting, inventaris en goodwill: op aanvraag
Bij de juiste kandidaat is verkoper eventueel bereid om een deel van de koopsom te financieren.

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij, bedrijfsadviseur Erik Meijer, e.meijer@klaassenbv.nl, tel 06 236 263 07.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?