Koningin Wilhelminahaven 10B
Terug naar overzicht

Koningin Wilhelminahaven 10B, Vlaardingen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 20024 E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
MIO EVENTS IN VLAARDINGEN TER OVERNAME

Gemeente Vlaardingen
Vlaardingen is een gemeente in de regio Rotterdam met zo’n 73.000 inwoners en van oudsher bekend om zijn visserij. Dit verleden is met name rond de Oude haven en de Koningin Wilhelminahaven nog herkenbaar. Hier zijn nog volop havenactiviteiten zichtbaar.

Locatie
Mio Events, voorheen Partycentrum The Dream, is gevestigd in de Koningin Wilhelminahaven NZ direct aan de het vaarwater, te midden van andere bedrijven. De locatie is vanuit het gehele land goed bereikbaar met het knooppunt van de snelwegen A 20 en A 4 op ca 500 meter. Ook het vernieuwde metrostation Vlaardingen West ligt op loopafstand. In de omgeving zijn verschillende andere soorten horecabedrijven gevestigd. Voor de deur kan men gratis parkeren. Op zo’n 250 meter ligt nog een grote gratis parkeerplaats met ruim 250 parkeer plaatsen.

Het bedrijf
Het bedrijf is in 2013 vanuit een discotheek volledig omgebouwd tot een exclusief partycentrum voor het organiseren van (buitenlandse) feesten en partijen. Het pand heeft een gescheiden ingang voor dames en heren. Ook de toiletgroepen zijn volledige gescheiden van elkaar. De begane grond heeft een oppervlakte van ca 800 m2 met een half open eerste etage van ca 400 m2. De zaal op de begane grond heeft een hoog plafond met een gigantische grote kroonluchter en veel inbouwspots. De vloer is volledig met marmeren tegels gelegd en de wanden zijn netjes gestuukt. Het geheel heeft een stijlvolle uitstraling. Vanaf de open entresol komen twee showtrappen rechtstreeks in de zaal uit. Bruid en bruidegom kunnen zo een onuitwisbare entree bij hun gasten maken. De grote zaal heeft een mobiel podium in oosterse sferen en eventueel een apart podium voor de muziek. Middels gordijnen kan de zaal op de begane grond voor meerdere varianten geschikt gemaakt worden, voor kleinere of grotere gezelschappen. In totaal zijn ca 600 zitplaatsen voor diner / buffet te realiseren. In een andere opstelling is tot 900 personen mogelijk. Op de begane grond bevindt zich ook de keuken van 15 m2 , voorzien van alle benodigde apparatuur.

Op de eerste verdieping bevindt zich de mannenzaal, geheel afgescheiden van de dameszaal met een eigen ingang. Op deze etage bevindt zich ook de volledig ingerichte bruidskamer, een kinderkamer, kantoor en opslagruimte. Een aparte gebedsruimte kan gerealiseerd worden.

Voorzieningen
Krachtstroom, WIFI, Afzuiginstallatie, Koel/vriesruimten, Gasaansluiting, Aircosysteem. Uitgebreide inventaris voor ca 600 personen.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of personeel. Alle vergunningen zijn aanwezig en het bedrijf past in het huidige bestemmingsplan. De nieuwe ondernemer dient de vergunningen op zijn eigen naam te stellen en is zelf verantwoordelijk dat zijn exploitatie binnen het bestemmingsplan past. De gehele inventaris is eigendom van de verkoper.

Openingstijden
Het bedrijf heeft geen vaste openingstijden en is uitsluitend op reservering geopend. Vanuit de exploitatievergunning mag het bedrijf 7 dagen per week tot 05.00 uur open!

Financiële informatie
Omzetindicatie : op aanvraag
Huur bedrijfspand : ca € 9.000,- exclusief BTW per maand
Vraagprijs exploitatie : op aanvraag

Offerte
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Is uw belangstelling gewekt? Neemt u dan contact op met bedrijfsadviseur Erik Meijer tel. 0623626307 of email e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?