Op aanvraag
Terug naar overzicht

Op aanvraag, Op aanvraag

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: erme 20.019E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Algemeen
Vanwege discretie verstrekken wij in deze brochure uitsluitend algemene informatie.

Klaassen Horecamakelaardij B.V. biedt de exploitatie van een bekend partycentrum in de regio Rotterdam, discreet te koop aan.

Locatie
Het partycentrum is gelegen in een buurgemeente van Rotterdam. Centraal gelegen op een bedrijventerrein, direct bij bij de afrit van de snelwegen. Direct voor de deur volop gratis parkeergelegenheid. Om de hoek bevinden zich nog volop extra parkeerplaatsen (gratis).

Partycentrum
Het bedrijf is vorig jaar van onder tot boven volledig nieuw ingericht en is werkelijk sleutelkaar. Er is aantoonbaar voor ruim € 400.000,- geïnvesteerd in apparatuur, inventaris, inrichting e.d. De gehele inrichting is van hoge kwaliteit en voldoet aan de laatste wensen voor het houden van buitenlandse feesten, partijen en bruiloften. Er zijn twee gescheiden zalen voor heren en dames met een uitgifte bar, bruidspodium en danspodium. De totale capaciteit is ruim 400 zitplaatsen. De keuken is ruim van opzet en voorzien van de benodigde apparatuur. Naast de zalen zijn er nog een volledig ingerichte bruidskamer en gescheiden toiletgroepen. Het bedrijf heeft al een goed gevulde agenda voor en 2021. (voor juli 2021 staan ca 25 reserveringen geboekt) Met de lage huur is een goed rendement verzekerd. Er is een uitgebreide inventarislijst beschikbaar.

Vraagprijs voor de inventaris/ goodwill / handelsnaam e.d.: op aanvraag

Huurprijs van het bedrijfspand
Ca. € 4150,- per maand, exclusief BTW. Per maand vooraf te voldoen.

Bestemmingsplan
Horeca, categorie 4 toegestaan (vergunning tot 05.00 uur)

Aanvaarding
In overleg, eventueel op korte termijn mogelijk

Huurovereenkomst
Recent is een nieuwe huurovereenkomst voor 10 jaar afgesloten, met optie voor verlenging met 5 jaar, daarna voor onbepaalde tijd. De nieuwe exploitant wordt in de plaats gesteld voor de huidige exploitant in de vigerende huurovereenkomst. Verhuurder verlangt een waarborgsom of bankgarantie van minimaal 3 maanden huurverlichting. Het bedrijfspand is eventueel ook te koop. Vraagprijs op aanvraag.

Offerte
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Bedrijfsadviseur Erik Meijer
Kantoor Rotterdam
Maaskade 109 B
3071 NH Rotterdam
Telefoon | 06 – 236 263 07
E-mail | e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?