Op aanvraag
Terug naar overzicht

Op aanvraag, Op aanvraag

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Dit partycentrum is Discreet verkocht

Wij hebben sinds kort een sfeervol partycentrum voor feesten, huwelijken en partijen voor u ter overname. Bent u op zoek naar een mooi horeca bedrijf met een stabiele omzet en een hoog rendement, dan is dit een interessant bedrijf voor u!
Vanwege discretie verstrekken wij uitgebreide informatie uitsluitend in een persoonlijk gesprek.

Het bedrijf is in 2013 door de huidige exploitant van binnen volledig verbouwd en sindsdien opgebouwd tot een stabiele omzet met een hoog rendement.

Het bedrijf heeft op de begane grond een zaalruimte van ca 625m2, die middels mobiele wanden in meerdere varianten ingedeeld kan worden. De zaak is zeer sfeervol en kan in verschillende stijlen ingericht worden. Als bijzonderheid beschikt het partycentrum voor huwelijksplechtigheden over een groot mobiel podium in oosterse sferen. Er is een entresol van ca 8 meter breed over drie zijden van de zaal. Er zijn binnen circa 600 zitplaatsen voor diner/buffet te realiseren. In andere opstelling tot 900 personen mogelijk.

Wilt u deze exploitatie overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Horecamakelaar Erik Meijer,
telefoon: 06 – 236 263 07 of per mail: e.meijer@klaassenbv.nl

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

KENMERKEN:
Vraagprijs inventaris / goodwill : € 530.000,-
Huurprijs : € 7.800 per maand, excl. BTW
Omzetindicatie : ca € 400.000,- met goede cashflow

TREFWOORDEN:
- Partycentrum
- Zalencentrum
- buitenlandse feesten & partijen
- 600 tot 900 personen
- Zuid Holland
- grote zaal, entresol, bruidskamer
- Groeiende omzet en winst
- hoog rendement
- Code: ERME 17..048.E

GOOGLE KEYWORDS:
Partycentrum, zalencentrum, Zuid Holland, aan het water, feesten, partijen, code EMME 17.E.048, Erik Meijer, Klaassen Horecamakelaardij.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?