Fransenstraat 3
Terug naar overzicht

Fransenstraat 3, Vlaardingen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
BIG BREAD KITCHEN: de succesformule voor jouw cafetaria/lunchroom, opent op korte termijn een nieuwe vestiging op een fantastische locatie in Vlaardingen. Hiervoor wordt een nieuwe ondernemer gezocht die -naast zijn kwaliteiten als ondernemer- beschikt over een eigen vermogen van tenminste € 70.000,-

Big Bread Kitchen heeft zich in de loop der jaren bewezen als vooruitstrevende en sterke formule. Door goed te luisteren naar zowel de ondernemer als de consument heeft deze formule zich kunnen ontwikkelen tot de succesformule die het vandaag de dag is.

De Big Bread formule
De eerste cafetaria werd in 2003 geopend in Tiel, al snel volgde een tweede cafetaria. Inmiddels zijn er nu 17 Big Bread (Kitchen) vestigingen. Sinds 2008 bestaat de Big Bread formule. Deze cafetaria’s zitten op locaties met voldoende traffic. Concurrentie van andere aanbieders kan juist aanvullend en complementair werken en hoeft dus geen probleem te zijn. De Big Bread Groep steunt de lokale ondernemer, op het gebied van inkoop zijn er goede afspraken gemaakt over kwaliteit en prijs voor food, verpakkingen, reclame, inrichtingsonderdelen, verspreidingen en online beheer van website en digitale menuschermen. In 2015 is de inkoop nog verder ontwikkeld waardoor ook contracten op het gebied van hygiëne, apparatuur, service, muziekrecht, energie en afval kunnen worden aangeboden.

Samenvattend staat Big Bread voor de volgende 4 punten:
• Onderscheidend vermogen
• Verse, goede en eigen producten
• Professionele uitstraling in alle uitingen
• Kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs

Waarom kiest u als ondernemer voor Big Bread?
U heeft de voordelen van de formule met verzorgde en geregelde formule elementen die behalve een groot inkoopvoordeel ook een stuk meegeven aan uw ondernemerschap. Reclame, inkoop, projectontwikkeling, foodontwikkeling, POS materialen. U hoeft zich hier niet meer druk over te maken en zo kunt u alle aandacht aan bereiding en gastheerschap geven. Big Bread Kitchen ondersteunt u verder met het vinden van een locatie, de inrichting van de locatie en biedt goede financieringsmogelijkheden aan. Als zelfstandig ondernemer geeft u lokale invulling door exploitatie en keuze uit het productassortiment.

Voorzieningen
Krachtstroom, WIFI, Afzuiginstallatie, Koel/vriesruimten, Aircosysteem. Volledige inrichting en inventaris.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of personeel. Alle vergunningen zijn aanwezig en het bedrijf past in het huidige bestemmingsplan. De nieuwe ondernemer dient de vergunningen op zijn eigen naam te stellen en is zelf verantwoordelijk dat zijn exploitatie binnen het bestemmingsplan past.


Voor meer informatie: neem contact op met horecamakelaar Bas van Dijk, 06-41 38 09 46 of via b.vandijk@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?