Voorstraat 6
Terug naar overzicht

Voorstraat 6, Vianen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Altijd al de droom gehad om een eigen winkel of kroeg of restaurant te hebben? Dan is dit wellicht iets wat je zoekt!! Kom eens kijken bij Voorstraat 6!! In dit pand kun je dromen waarmaken!!

De Voorstraat is de hoofdstraat van het historische centrum van Vianen. Hier worden geregeld evenementen georganiseerd. Winkels voor de dagelijkse boodschappen liggen op loopafstand, als je wilt kun je iedere ochtend met verse broodjes ontbijten!

Openbaar vervoer ligt op loopafstand van de woning. Maar ook uitvalswegen A2 en A27 zijn binnen 5 minuten aan te rijden. Hierdoor liggen steden als Utrecht en Den Bosch op slechts een half uur afstand.

Indeling
Begane grond:
Je komt binnen aan de kant van de voorstraat. Je staat direct in een grote lichte ruimte met ramen aan de voorzijde en ramen aan de zijde van de Langendijk. De meterkast vind je in de hoek.

Achterin in het pand vind je een afgesloten ruimte met loopdeur naar de Langendijk. Hier vind je ook een keukenblok, opstelplaats van de CV, toiletruimte en keukenblok.

Het pand is aan de voorzijde wel 8.10 m breed en ruim 16 m lang. Je kunt er dus nog echt iets geheel naar eigen smaak van maken!

Huurvoorwaarden

Huurprijs onroerend goed:
€ 25.000, -- per jaar.

Vraagprijs onroerend goed:
€ 265.000, -- k.k.

B.T.W.
Huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

Servicekosten
N.o.t.k.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurtermijn
5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden voor het einde van elke vaste periode van 5 jaar).

Huuringangsdatum
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

Waarborgsom
Bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over de waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

Huurovereenkomst
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW, versie 2012, met horecabepalingen

Interesse in dit pand? Voor meer info: Joey Hehamahua op  0611744732 of mail naar joey@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?