Merseloseweg 96
Terug naar overzicht

Merseloseweg 96, Venray

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Horecamakelaardij biedt dit uitermate gezellige, ruime en veelzijdige eetcafe/steakhouse aan de Merseloseweg te Venray-West ter overname aan.

Gelegen op een paar honderd meter van het centrum van Venray en het Sint Odapark.

Herberg de Klomp wordt door de huidige eigenaars sinds 2010 gerund, met veel plezier en passie. We zoeken een jong ondernemersstel dat het een uitdaging vindt om het stokje van hen over te nemen.

Een ruime bovenwoning (van totaal 100m2) met 2 slaapkamers en een luxe badkamer is beschikbaar, dus erg praktisch om wonen en werken te kunnen combineren.

Het eetcafe is verdeeld over 2 ruimten: de bar met ongeveer 10 tafels aan de voorzijde, met daarachter aansluitend een ruimte waar een biljart staat. Deze ruimte kan natuurlijk ook betrokken worden bij het eetcafe voor grotere gezelschappen of bijzondere bijeenkomsten. Samen meten ze 130m2 en tellen 40 zitplaatsen.

Aan de achterkant is nog een aparte zaal van ongeveer 135m2 met een eigen entree, eigen bar en eigen toiletgroep. Deze ruimte is uitermate geschikt voor feesten, partijen, vergaderingen of andere bijeenkomsten, bijvoorbeeld van verenigingen.

Het terras aan de voorzijde telt 20 zitplaatsen. Het terras aan de achterzijde bij de zaal kan flexibel worden ingericht.

Een ruimte ten behoeven van kantoor of berging, de keuken en opslagruimte completeren het geheel.
Parkeren geschiedt in de straat.

De omzet is de laatste jaren vrij stabiel tussen de € 150.000,-- en € 160.000,-- excl. BTW per jaar, met een goed resultaat.
De huur incl. de bovenwoning bedraagt € 3000,-- per maand incl. BTW.
Overnamesom goodwill/inventaris: € 39.500,--

Zie ook de website: www.deklompvenray.nl

Alle nadere informatie is beschikbaar bij horecamakelaar Eric Blokland, via 0653802081 of e.blokland@klaassenbv.nlNadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?