Discreet (HABR 1732) 0
Terug naar overzicht

Discreet (HABR 1732) 0, Veluwe

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Op de Veluwe, in een toeristische plaats, hebben wij voor u dit Specialiteiten Restaurant in de verkoop gekregen. De zaak heeft een sfeervolle uitstraling met een prima inventaris. Deze wordt door de huidige eigenaar up-to-date gehouden en het bedrijf is dan ook Turn-Key over te nemen. Binnen zijn er 70 zitplaatsen en op het gezellige terras 40 tot 60. Omdat de exploitant na 10 jaar toe is aan een andere uitdaging heeft deze besloten, met enige weemoed, het bedrijf te verkopen. Voor serieuze kandidaten is het ook mogelijk evt. het onroerend goed te kopen. Boven het bedrijf is ook een bedrijfswoning met 4 slaapkamers aanwezig.

De omzet is al jaren boven de € 550.000,- op basis van 5 dagen p/w en alleen diners. Gezien de ligging zijn er ook voldoende mogelijkheden voor het serveren van een lunch.

I.v.m. discretie graag alleen kandidaten met voldoende EV.

De huur bedraagt € 60.000,- per jaar excl.btw De vraagprijs gw/inv. € 295.000,- Vraagprijs O.G. op aanvraag. Heeft u interesse in dit plaatje van een horecabedrijf neem dan vrijblijvend contact op met Joey Hehamahua, tel. 06-11744732 of per mail joey@klaassenbv.nl.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?