Zadelmakerstraat 98
Terug naar overzicht

Zadelmakerstraat 98, Velserbroek

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
IN PRIJS VERLAAGD! Goedlopende foodtruck incl stroomvoorziening ter overname aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij

Ligging:
DingesGrill ligt aan de Zadelmakerstraat in Velserbroek, middenin het bedrijventerrein ’’Broekerwerf’’ te Velserbroek. Op deze locatie zitten rondom bedrijven gevestigd en bevindt zich een grote parkeerplaats voor grote voertuigen waaronder voornamelijk vrachtwagens.

Vanwege de ligging is er dan ook veel bedrijvigheid op de locatie. En DingesGrill is dan ook een populaire plek om even snel tussendoor een broodje te doen of na een dag hard werken lekker een broodje mee te nemen naar huis. Voor het woon-werk verkeer is het dan ook een mooi punt.

Verder gezien de centrale ligging van Velserbroek is het ook een locatie dat zich uitstekend leent voor bezorging. Haarlem-Noord, Bloemendaal, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Velsen Noord en Velsen Zuid zijn allemaal goed aan te rijden voor bezorging. Velserbroek is een dorp in de gemeente Velsen (provincie Noord-Holland). De gemeente telt 68.713 inwoners en heeft een oppervlakte van 52,87 km².

Profilering
Uiteraard kan de volgende eigenaar een ander concept hanteren. De huidige exploitatie is DingesGrill, een foodtruck met de lekkerste vleesgerechten van de grill, met de klassieke hardlopers als een broodje shawarma of Ali Kip van gesneden kippendijen. De onderneming staat bekend om een goede prijs kwaliteit verhouding.

Deze mobiele snackwagen heeft een vaste standplaats met een stroomvoorziening. Vanwege de luifels aan de zijkant van de truck en de overkapping aan de voorzijde staat met altijd uit de wind en droog bij het plaatsen van de bestelling en is er altijd direct contact met de gasten.

Daarnaast bezorgt het bedrijf ook in de directe omgeving. Circa 25% van de omzet komt uit bezorging. En is het zeker op vrijdag middag bij de omringende bedrijven zeer gewild om samen de week af te sluiten met een heerlijk broodje of kapsalon. De doelgroep betreft vrachtwagenchauffeurs, bouwvakkers, werklieden en de lokale doelgroep middels bezorging.

Openingstijden:
De openingstijden zijn dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Op maandag is de foodtruck gesloten.

Verplichtingen:
Het bedrijf is vrij van leveranciers- en afnameverplichtingen. Ook is er geen personeel dat overgenomen dient te worden.

De inventaris is in goede staat. Er zijn geen bruikleen- / leasecontracten die niet opgezegd kunnen worden.

Bijzonderheden:
- Een exploitatie met weinig kosten
- Bovengemiddeld goed resultaat, waardoor de investering snel terugverdiend kan worden.
- Gratis parkeren

De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt:
€ 45.000,-

De huurprijs van het opstal bedraagt:
€ 2.800,- per jaar, niet BTW belast.

Per direct te aanvaarden.

Download de brochure bovenaan de pagina.

Voor meer info: Jamie Kleijne, 06-45210158 of j.kleijne@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?