Rijksweg 130
Terug naar overzicht

Rijksweg 130, Velsen-Zuid

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
CODE: HABE 2118

BRASSERIE – RESTAURANT OP FANTASTISCH LANDGOED!

Wat een mooi multifunctioneel horecabedrijf is dit! We hebben het over Brasserie Restaurant Beeckestijn, gelegen op het eeuwen oude Landgoed Beeckestijn in Noord Holland. Wij zijn op zoek naar een waardig opvolger die de bedrijfsvoering kan voortzetten en/of verder kan uitbreiden! Je kan er terecht voor een heerlijke lunch, diner en gezellige borrel, maar het beschikt ook over de mogelijkheid om mensen de dag van hun leven te bezorgen, door hun receptie of bruiloft te laten vieren. Want Beeckestijn is namelijk ook een echte trouwlocatie. Als horecaondernemer beschikt u over alle faciliteiten die wenselijk zijn voor een succesvol bedrijf.
Zo kan er gratis geparkeerd worden op slechts 100 meter van het pand, heeft u het gebruiksrecht over een fantastische kruidentuin en boomgaard om uw gerechten van dagverse producten te voorzien.
De kruidentuin grenst aan een groot terras met meer dan 100 zitplaatsen!

Door de prettige samenwerking met de Stichting die het landgoed beheert, kunt u uw gasten onderbrengen in uw eigen restaurant met ook c.a. 100 zitplaatsen of gebruik maken van het naastgelegen Koetshuis of het hoofdgebouw. Daarmee kunt u tentoonstellingen, trouwerijen, bedrijfspresentaties, recepties en andere events goed onderbrengen en banguetten!

De Brasserie zelf heeft een oppervlakte op de begane grond van c.a. 200 m2, bestaande uit entree, restaurant, keuken en bar. Op de eerste verdieping met een gelijke oppervlakte, bevinden zich de toiletgroepen, grote opslagruimte, kleedruimte en een kantoor. Ruim 2 jaar geleden is het markante gebouw geheel in stijl gerestaureerd en volledig nieuw ingericht met kwaliteitsinventaris en keuken apparatuur.

Wij achtten dit horecabedrijf uitermate geschikt voor een ondernemend horeca echtpaar, die veel ervaring heeft opgedaan als chef-kok en/of gastheer/vrouw en het nu tijd vindt om hun eigen droom te gaan verwezenlijken. Zegt u nou zelf, zou het niet heerlijk zijn om elke dag naar je werk te gaan op een heus landgoed, omgeven door weelderige bossen en lanen, midden in de natuur?

Heeft u serieuze interesse en beschikt u over voldoende eigen vermogen en ervaring? Neemt u dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Amsterdam.
.

Horecamakelaar Hans Berg
Kantoor Amsterdam - Noord-Holland
Mobiel : 06-51354528
h.berg@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?