Heerseweg 49
Terug naar overzicht

Heerseweg 49, Veldhoven

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Street Jump Veldhoven
Heerseweg 49
5504 KP Veldhoven

Algemeen
Namens onze opdrachtgever mogen wij u dit hagelnieuwe turn-key leisure object ter overname aanbieden. Street Jump Veldhoven is een prachtig ruim opgezet trampoline park met een oppervlakte van 2.227 m2!! Het park bestaat uit verschillende jump area’s en een horecagedeelte met ca. 194 zitplaatsen. In het luxe horeca gedeelte kan men terecht voor een hapje en een drankje tijdens het jumpen. Tevens worden er verschillende arrangementen aangeboden, denk hierbij aan het populaire pizza party arrangement. Street Jump is een zeer populair en goed doordacht franchiseconcept voor indoor trampoline parken met verschillende vestigingen in Nederland. Wegens andere werkzaamheden van de huidige eigenaar wordt dit unieke object met een enorme potentie nu ter overname aangeboden. Nu instap klaar voor een nieuwe eigenaar.

Indeling
Via een tochtportaal komt men binnen in dit indoor trampolinepark. Het object beschikt over een trampoline zone van 1.230 m2 en een zeer ruim opgezet horecagedeelte met ca. 194 zitplaatsen. Achter de ruime bar is de keuken met spoelkeuken en opslagruimte gelegen. Naast de bar vindt men een gescheiden toilettengroep en een klein kantoor. Verder beschikt het object over een gamingarea en een ruimte met lockers voor opslag van waardevolle spullen. Aan de voorzijde is een groot parkeerterrein gelegen wat gedeeld wordt met de naastgelegen sporthal.

Zitplaatsen
In het horecagedeelte zijn ca. 194 zitplaatsen in ruime opstelling.

Oppervlakte
Oppervlakte trampoline zone: Ca. 1.230 m2
Totale oppervlakte: Ca. 2.227 m2

Locatie
Street Jump Veldhoven is onderdeel van Sport & Evenementencomplex De Heiberg. De locatie is erg goed bereikbaar. Ligging direct naast de A67 richting Antwerpen en bevindt zich op slechts 5 kilometer van het stadscentrum van Eindhoven. Eindhoven Airport ligt op 10 minuten autorijden en een bushalte ligt tegenover het object.

De gemeente Veldhoven ligt ten westen van Eindhoven in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt 45.650 inwoners en staat daarmee net in de top 100 van de grootste gemeentes in Nederland (CBS). De gemeente Veldhoven bestaat naast de plaats Veldhoven uit diverse buurtschappen. De gemeente grenst ten noorden en oosten aan Eindhoven, aan de zuidoostkant aan Waalre, ten zuiden Bergeijk en ten westen Eersel.

Bereikbaarheid
Street Jump is gevestigd in het zuiden van Veldhoven, dichtbij de A67. Vanuit het centrum van Veldhoven is de reisafstand per auto minder dan toen minuten en vanuit de noordzijde van Veldhoven is dit ongeveer een kwartier. Vanuit Eindhoven is het voor veel inwoners minder dan twintigminuten rijden. Wegens de aanleg van de N69 is het object ook zeer goed vanuit België te bereiken, er ligt een groot potentieel voor bezoekers vanuit België. Voor het object is een ruime parkeerplaats gelegen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is zeer goed te noemen. Op twee minuten loopafstand van het object ligt de bushalte.

Installaties
Hete luchtverwarming

Personeel
2 x fulltime
Div. oproep krachten

Verplichtingen
De nieuwe exploitant is verplicht een franchiseovereenkomst te sluiten met Street Jump Franchise B.V. Voorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Vergunning
Op dit moment is er een omgevingsvergunning verleend voor een trampolinepark met ondergeschikte horeca.

Bestemming
Bestemmingsplan: De Run 2008, herziening Heerseweg 49
Enkelbestemming: Sport
Functieaanduiding: Specifieke vorm van sport – evenementenhal

Zie ruimtelijkeplannen.nl voor aanvullende informatie.

Openingstijden
Maandag: Geopend van 18:30 tot 21:00 (stunt & tricks les)
Dinsdag: Geopend van 13:00 tot 19:45
Woensdag: Geopend van 13:00 tot 20:30
Donderdag: Geopend van 13:00 tot 20:30
Vrijdag: Geopend van 13:00 tot 20:00
Zaterdag: Geopend van 10:00 tot 20:00
Zondag: Geopend van 10:00 tot 18:00Nadere informatie:

Bedrijfsadviseur Michael Klaassen, 06-532 989 25 of m.klaassen@klaassenbv.nl

of

Bedrijfsadviseur Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl


Code: MIKL 3958

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?