Heerseweg 1
Terug naar overzicht

Heerseweg 1, Veldhoven

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Code: REDO 5573

Klaassen Horecamakelaardij biedt te huur aan: Prachtig karakteristiek casco-horecapand in het centrum van Veldhoven. Vrij van brouwerij.

Dit voormalige raadshuis is in 1910 gebouwd en is tot 1949 in gebruik geweest door de Gemeente Veldhoven. Het pand is recent geheel gerenoveerd waarbij de de statige uitstraling bewaard is gebleven.

Aan de achterzijde is de begane grond uitgebouwd tot een totale vloeroppervlakte van ca. 160 m2, naar eigen wens in te delen. Op de verdieping, te bereiken via een prachtige trap bevinden zich nog twee te exploiteren ruimtes van in totaal ca. 100 m2. Hier is eventueel ook een (dienst)woning van te maken. Aan de voorzijde ligt een groot, zonnig terras van ca. 160 m2 op het zuiden (op grond van de gemeente Veldhoven).

De locatie is uitstekend, gemakkelijk bereikbaar, gratis parkeren tegenover het pand. Ook aan de achterzijde ligt nog een perceel grond, behoort niet tot het gehuurde, maar de toekomstige exploitant mag het als parkeerterrein aanwenden. De uitstraling van het pand leent zich prima voor hoogwaardige horeca, diverse formules zijn hier denkbaar.

De gemeente Veldhoven is gelegen ten westen van Eindhoven en dus gelegen in de metropoolregio Eindhoven en de regio Brainport. De gemeente Veldhoven is met name trots op chipmachinefabrikant AMSL, dit succesvolle zorgt voor een enorme spin-off in de zin van werkgelegenheid, bedrijvigheid, waar ook de horeca wel bij kan varen. De gemeente telt 44.335 inwoners.

Nadere informatie: Horecamakelaar Remo van Doorn, 06-20002530
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?