Geer 7
Terug naar overzicht

Geer 7, Veldhoven

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Huur aangeboden:
Casco Horecaruimte met terrasmogelijkheid
Geer 7 Veldhoven

Algemeen
In het centrum van het gezellige dorp Veldhoven, is deze casco horecaruimte van 350 m2 met terrasmogelijkheid gelegen. De horecaruimte maakt deel uit van een nieuwe ontwikkeling, naast het theater, waarin ook bioscoop Cinema Gold (geopend in 2017) is gevestigd. Het betreft een servicebioscoop met vier zalen en een luxe balkonlounge. De toekomstige horeca kan dus al rekenen op een zekere aanloop van bezoekers van de bioscoop en het theater. In totaal telt de bioscoop 500 stoelen. Afgaand op het aantal vierkante meters en de mogelijkheden voor een groot terras heeft deze horecalocatie potentie voor een horecabedrijf met hoge omzet. De beoogde kandidaat bezit dan ook de ambitie en de vaardigheden om een dergelijk horecabedrijf te exploiteren en heeft voldoende eigen middelen om deze ambitie te realiseren. Voor dergelijke kandidaten is bespreekbaar dat er door verhuurder een investeringsbudget t.b.v. vaste voorzieningen beschikbaar gesteld wordt.

Indeling horecaruimte
De horecaruimte is in totaal 350 m2, verdeeld over twee verdiepingen, terwijl aan de voorzijde nog mogelijkheden zijn voor een groot, zonnig terras. De begane grond bedraagt ca. 180 m2 en de verdieping ca. 170 m2. Verhuurder is inmiddels bezig met plannen om de horecaruimte in te richten, snelle beslissers kunnen de ruimtes nu nog zelf indelen.

Oppervlakte
- Begane grond: 180 m2
- 1e Verdieping: 170 m2
- Totaal: 350 m2

Terras: Nader te bepalen (> 100 zitplaatsen mogelijk)

Locatie
Veldhoven is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, ten westen van Eindhoven. De gemeente telt ca. 44.000 inwoners en is daarmee qua inwonersaantal samen met Eindhoven (244.000 inwoners) de grootste regio van de provincie Noord-Brabant. Veldhoven is een groeistad en vervult economisch een regiofunctie met een sterk groeiend bedrijfsleven, denk hierbij bijvoorbeeld aan ASML.
De gemeente Veldhoven heeft besloten om het Meiveld te herinrichten als plein om de herkenbaarheid en aantrekkelijkheid van het City Centrum te vergroten. Het herinrichtingsplan heeft als doelstelling om een aantrekkelijke en veilige verblijfsruimte te creëren voor met name fietsers en voetgangers, waardoor het niet langer wenselijk is dat voertuigen op het Meiveld geparkeerd worden.
De horecaruimte is gelegen aan de Geer, centrum Veldhoven. In de directe omgeving bevindt zich het winkelcentrum ‘Citycentrum Veldhoven’. Het winkelcentrum herbergt verschillende retail-formules, zoals Albert Heijn, Jumbo en de Hema. De locatie biedt uitstekende parkeermogelijkheden aan (’s avonds gratis parkeren). Op een steenworp afstand (100 m) bevinden zich kantoren van de gemeente Veldhoven en de Bibliotheek. Via de Heerbaan is de bereikbaarheid van de A2 richting Eindhoven goed te noemen.

Bestemming
Naam: Bioscoop
Aangenomen door gemeenteraad: 11-12-2013
Bestemming: Gemengd 1

Opmerking:
Functieaanduiding “horeca”. De voor ‘Gemengd 1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- Maatschappelijke voorzieningen;
- Cultuur en ontspanning in de vorm van theater en bioscoop;
- Ter plaatse van de aanduiding ‘horeca’, is tevens horeca in categorie 1 (cafetaria, lunchroom, snackbar, ijssalon, bistro, restaurant en hotel) en 2 (bar, bierhuis, café, proeflokaal en zalenverhuur) toegestaan van maximaal 360 m2 BVO;
- Evenementen

Kadaster
Adres: Geer 7
Kadastrale gem.: Veldhoven
Sectie en nr.: D3188

Woning
Er is geen woning een het gehuurde aanwezig

Openingstijden
Door nieuwe exploitant nader vast te stellen binnen de richtlijnen van de gemeente Veldhoven.


Nadere informatie: Bedrijfsadviseur Remo van Doorn, 06-200 025 30

Code: REDO 5592
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?