H. Hartplein 13
Terug naar overzicht

H. Hartplein 13, Veghel

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Huur aangeboden:
Casco Horecaruimte
Heilig Hartplein 13
5462 EA Veghel

Algemeen
Op een prachtige locatie aan de haven van Veghel, nabij de CHV Noordkade, wordt deze casco horecaruimte van 175 m2 te huur aangeboden. De casco horecaruimte is gelegen in Veghel West op een zeer fraaie locatie aan de Veghelse Passantenhaven aan het Heilig Hartplein. Deze locatie is erg in opkomst door de ligging tussen het centrum van Veghel en de CHV Noordkade. Een locatie met potentie, zeker gezien de aanstaande uitvoering van ontwikkelingsplannen rondom deze locatie. Appartementen, hofwoningen en een grote parkeerkelder! Voor de geschikte kandidaat is verdere afbouw van de casco ruimte bespreekbaar. Huurprijs opbouw van start tot bloeiende omzet is bespreekbaar met verhuurder.

Indeling
De indeling en het aantal zitplaatsen is door de nieuwe huurder nader te bepalen.

Oppervlakte
De casco horecaruimte bedraagt 175 m2.

Locatie
Deze casco horecaruimte is gelegen in Veghel West op een fraaie locatie aan de Veghelse Passantenhaven aan het Heilig Hartplein. De casco horecaruimte ligt op loopafstand van het centrum van Veghel en de CHV Noordkade waardoor het een locatie met potentie is. Zeker niet ongenoemd mag blijven het cultuurcluster CultuurHavenVeghel, dat nu al een bovenregionale aantrekkingskracht heeft en in 2017 ca. 175.000 bezoekers trok. Met de recente verhuizing van het theater zal dat in 2018 zeker naar de 250.000 bezoekers gaan.

Verplichtingen
Niet van toepassing

Bestemming
De bestemming van het object betreft Gemengd 1, toegestaan is horeca categorie 1 en 2.

Woning
In het gehuurde is geen woning aanwezig.

Openingstijden
Door nieuwe huurder nader vast te stellen binnen de APV van de gemeente Veghel.

Bijzonderheden

1. In de aanstaande ontwikkelingsplannen is de aanleg van een grote parkeerkelder voorzien. Huurder van de horecaruimte kan gebruik maken van deze parkeervoorziening. Tevens kunnen afspraken gemaakt worden over gebruik van deze parkeerkelder door gasten van de horeca. Voorwaarden: N.ot.k.
2. Voor competente kandidaten met bewezen relevante ervaring en het juiste concept is bespreekbaar dat verhuurder een investeringsbudget beschikbaar stelt (n.o.t.k.). Dit budget wordt beschikbaar gesteld voor het aanbrengen van vaste voorzieningen om het pand horecaklaar te maken, uit te voeren door een door verhuurder aan te wijzen partij (in overleg met huurder). De investering zal naar alle redelijkheid verdisconteerd worden in de huurprijs. Huurprijs opbouw van start tot bloeiende omzet is bespreekbaar met verhuurder.


Nadere informatie:

Bedrijfsadviseur Rody Teulings, 06-247 386 20

of

Bedrijfsadviseur Remo van Doorn, 06-200 025 30


Code: REDO 5600
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?