Centrum 0
Terug naar overzicht

Centrum 0, Veghel

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Brasserie / Restaurant te Veghel
Code: ROTE 5594

Nu in prijs verlaagd!!

Algemeen
Deze brasserie is gelegen aan de drukste (winkel)straat in het centrum van Veghel. Het betreft een sfeervol horecabedrijf voor lunch, diner of gewoon een kopje koffie. Er zijn ca. 35 zitplaatsen binnen en ca. 24 zitplaatsen op het terras, in ruime opstelling!

Indeling
Het pand beschikt over een bovengemiddeld breed front, en heeft daarmee veel uitstraling en een prachtig terras (ca. 24 gasten in ruime opstelling). Recent zijn er nieuwe zonweringen aangebracht waardoor het terrasseizoen verlengd wordt. De indeling van het restaurant is speels met als middelpunt de grote bar, waarvan men overzicht over alle zitjes heeft die in zeer ruime opstelling over de zaak verdeeld staan. Achter deze bar is de moderne, zeer complete keuken, spoelkeuken en de koelcel gelegen. Aan de achterzijde van het gehuurde vindt men de toiletten en ruime opslagmogelijkheden.

Zitplaatsen
Restaurant: ca. 35 zitplaatsen in ruime opstelling
Terras: ca. 24 zitplaatsen in ruime opstelling

Locatie
Het object is gelegen in het centrum van Veghel. In de directe omgeving vindt men een verscheidenheid aan horeca en retail. Veghel heeft ca. 27.000,00 inwoners, veel bedrijvigheid met (hoofd)vestigingen van multinationals en andere grote ondernemingen als Mars, VD Lande, Campina, Sligro, Jumbo etc.

Personeel
Op aanvraag

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen

Woning
Er is geen woning in het gehuurde aanwezigNadere informatie:

Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20

of

Horecamakelaar Remo van Doorn, 06-200 025 30
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?