Centrum  0
Terug naar overzicht

Centrum 0, Veghel

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Optie

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Brasserie / Restaurant te Veghel
Code: REDO 5594

Algemeen
In het centrum van Veghel, in het kernwinkelgebied, is deze gezellige brasserie gelegen. Het betreft een gezellige brasserie/restaurant waar u gezellig kunt lunchen, dineren of gewoon een kopje koffie kunt drinken. Er zijn ca. 35 zitplaatsen binnen en ca. 24 zitplaatsen op het terras, in ruime opstelling. Het betreft een keurige exploitatie met een goed onderhouden inventaris. De locatie is tevens geschikt voor verschillende concepten.

Indeling
Aan de voorzijde van het object bevindt zich het fraaie terras. Het terras biedt plaats aan ca. 24 gasten in ruime opstelling. Recent zijn er zonweringen aangebracht waardoor men in het zomer heerlijk buiten kan eten. Bij binnenkomst in het restaurant loopt men via de entree de verkoopruimte binnen waar een gemoedelijke sfeer hangt. Deze ruimte wordt gescheiden in twee delen, de restaurantruimte aan de linkerkant en aan de rechterkant. De scheiding van deze ruimtes zorgt voor vele gezellige hoekjes waar men in alle rust kunt eten. Deze ruimtes worden gescheiden door de ruime bar. Achter deze bar is de keuken, spoelkeuken en de koelcel gelegen. Aan de achterzijde van het gehuurde vindt men de toiletten.

Zitplaatsen
Restaurant: ca. 35 zitplaatsen in ruime opstelling
Terras: ca. 24 zitplaatsen in ruime opstelling

Locatie
Het object is gelegen in het centrum van Veghel. In de directe omgeving vindt men een verscheidenheid van horeca en retail. Veghel heeft ca. 27.000,00 inwoners en is de thuisbasis voor vele grote internationals.

Personeel
Op aanvraag

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen

Woning
Er is geen woning in het gehuurde aanwezig

Openingstijden
Maandag t/m Woensdag: Gesloten
Donderdag t/m Zaterdag: Geopend van 11:00 tot sluit
Zondag: Geopend van 16:00 tot sluit


Nadere informatie:

Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20

of

Horecamakelaar Remo van Doorn, 06-200 025 30
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?