Verlaat 33
Terug naar overzicht

Verlaat 33, Veenendaal

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Wereld Restaurant Reyna Bé te Veenendaal is te koop

Gelegen in het centrum van Veenendaal, aan een doorgaande weg met verschillende horecabedrijven.
Dit wereldse restaurant en lounge serveert gerechten uit de hele globe, waarbij het menu iedere drie maanden wijzigt. De koks laten zich inspireren door keukens van Amerika, Azië, het Midden-Oosten, maar ook Mediterraans, Frans en Nederlands.

Men kan een heerlijke verscheidenheid aan wereldse gerechten proeven. Naast het restaurant voor a la carte, tapas, twee, driegangen menu’s en onbeperkt lunchen is Renya Bé zeer geschikt voor een verjaardag, vergadering, seminar, bedrijfsborrel of een bijzonder drankje voor gezelschappen tot maximaal 180 personen. In de weekenden worden verschillende (besloten) feestjes georganiseerd.
Veenendaal is een plaats en gemeente in de provincie Utrecht, gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. De gemeente telt 63.812 inwoners (1 januari 2016, bron: CBS). Veenendaal werkt met de gemeenten Rhenen, Wageningen, Ede, Barneveld, Nijkerk, Scherpenzeel en Renswoude samen in het regionaal samenwerkingsverband Regio FoodValley.

Het winkelcentrum in hartje Veenendaal. De Hoofdstraat vormt samen met de Markt het winkelcentrum van Veenendaal. Met meer dan 150 winkels en de wekelijkse markt komt "het geheim van Midden Nederland" tot leven! Het brede aanbod aan winkels in een gezellige straat en de aangrenzende centra geven het centrum van Veenendaal met recht het predicaat van "Beste winkelcentrum in de wijde regio!"

Begane grond
Het terras beschikt momenteel over ca. 20 zitplaatsen met uitbreiding tot maximaal 45 zitplaatsen. Het restaurant beschikt momenteel over 130 zitplaatsen. De entree/hal bevindt zich in het midden van de opvallende witte voorgevel met strakke zwarte markiezen. Het restaurant bestaat feitelijk uit drie verschillende ruimtes; links van de entree bevindt zich het Oosterse deel met rode tinten, rechts van de entree het Europese deel met bekende gebouwen en felle kleuren. De lounge en de bar bevinden zich achterin. Deze ruimten zijn uitermate geschikt voor een borrel. De open keuken geeft de gast de gelegenheid om mee te kijken in een Wereldse keuken.

1ste, 2de en 3de verdieping
Deze verdiepingen behoren niet tot het gehuurde en staan momenteel leeg (voorheen kantoorruimte).

Kelder / souterrain
Er is geen kelder aanwezig

(Bedrijfs)woning
Er is geen bedrijfswoning aanwezig.

Ligging
In het centrum van Veenendaal. Nabij diverse winkels en horecagelegenheden.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is goed te noemen. Zowel met de auto, als met de fiets, te voet en het openbaar vervoer.

Parkeermogelijkheden
Op eigen terrein ca. 30 tot 40 auto’s (achter het restaurant) en in de directe omgeving en nabij parkeergarages tegen betaling.

Bijzonderheden
De bedrijfsnaam ‘Renyna Bé’ behoort niet tot het verkochte i.v.m. een tweede vestiging in Amersfoort.

Oplevering/overdracht
In overleg met opdrachtgever.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 200.000
Huurprijs € 52.000,-- per jaar, exclusief BTW

Het betreft een huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW welke is ingegaan op 1 juli 2011 tot en met 20 juni 2021 (10 jaar). Er is door huurder een bankgarantie afgegeven. Het gehuurde is casco plus opgeleverd.

Meer informatie
Voor een uitgebreid en volledig verkoopmemorandum of meer informatie gelieve contact opnemen met Joey Hehamahua: 06-11744732 of joey@klaassenbv.nl(CODE: JOHE 1175)

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?