J.G. Sandbrinkstraat 43
Terug naar overzicht

J.G. Sandbrinkstraat 43, Veenendaal

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden: Attica Veenendaal, geweldige ruimte geschikt voor vele concepten

Verrassend groot restaurant, achter een kleine gevel, in het centrum van Veenendaal. Momenteel zit hier Grieks restaurant Attica met een uitstekende invullen van de verschillende ruimtes. Doordat het restaurant in de basis een neutrale bouw kent, is deze locatie en inrichting met eenvoudige handelingen zo veranderen naar een ander concept. De zaak heeft een prachtige houten vloer, complete en hoogwaardige keuken, strakke witte plafonds en een keurig nette toiletgroepen. Het gehele vloeroppervlak is naar schatting circa 240m². Op de begane grond een restaurant met circa 35 zitplaatsen, een ruime bar en toiletgroepen. Via de ruime open trappartij in de vide komt u boven in een ruim restaurant met circa 60 zitplaatsen, kleine bar, ruime keuken met lift en grote opslagruimte. In 2012 is de zaak nog helemaal verbouwd tot wat het nu is.
Al met al een prachtige zaak, welke voor vele formules geschikt is vanwege de prachtige indeling, ligging in het centrum en helemaal turn-key is over te nemen voor een meer dan schappelijke overnamesom.

Zitplaatsen:
Bijna 100 zitplaatsen waarvan circa 35 op de begane grond en circa 60 op de verdieping.
Terras circa 20 (zon gelegen)

Veenendaal:
Veenendaal is een plaats in de provincie Utrecht tegen de grens van de provincie Gelderland. Tussen Utrecht en Arnhem aan de A12. Veenendaal telt circa 65.000 en kent een druk uitgaansleven. Restaurant Attica is gelegen tegenover het gemeentehuis, richting het kernwinkelgebied. Tevens is er in de afgelopen periode veel leuke horeca bij gekomen en is het steeds meer het horeca gebied van Veenendaal gaan vormen. Door de nieuwbouw er tegenover betreft het een horeca/winkelgebied dat volop in ontwikkeling is en onder de aandacht ligt.

Parkeren:
Parkeren is in Veenendaal uitstekend mogelijk. In de naastgelegen parkeergarage of op steenworp afstand op groot centrum parkeer-plein.

Verplichtingen:
Geen verplichtingen ten aanzien van leveranciers zoals brouwerijen en speelautomaten.
Wel staat de biertechnische installatie op bruikleen maar elk ander bier is mogelijk.

Personeel:
De zaak kan vrij van personele verplichtingen worden overgedragen.

Omzet en jaarcijfers:
De omzet welke momenteel wordt behaald licht rond de € 225.000,-- excl. btw, per jaar. Jaarcijfers zijn na een persoonlijk onderhoud in te zien.
Het spreekt voor zich dat er nog veel potentie op deze locatie is

Huurprijs:
c.a. € 2.500,-- per maand, excl. BTW (ca. € 125,-- p.m². p.jr)

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 17:00 tot 22.00
Woensdag: 17:00 tot 22:00
Donderdag: 17:00 tot 22:00
Vrijdag: 17:00 tot 22:00
Zaterdag: 17:00 tot 22:00
Zondag: 17:00 tot 22:00
(De vergunningsmogelijkheden laten veel ruimere openingstijden toe (ook overdag voor lunch etc.))

Overnamesom:
De vraagprijs voor het complete bedrijf (goodwill, inventaris en door huurder aangebrachte voorzieningen zoals technische installaties, elektra hoogwaardige afwerking, vloeren, plafonds etc. etc.) is nader overeen te komen en kan/zal worden vrijgesteld van btw.

U kunt contact opnemen voor meer informatie met horecamakelaar Alex Willemse op 033 - 258 13 30 of via a.willemse@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?