Oudegracht 153
Terug naar overzicht

Oudegracht 153, Utrecht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop: de bedrijfsexploitatie van Indiaas specialiteiten Restaurant Gandhi te Utrecht, gelegen aan de sfeervolle Oude gracht aan de Werf (hartje centrum).

Dit restaurant is gelegen in een prachtige gewelvenkelder. Via  de winkelstraat (tegenover de Mango) zijn middels een trap verschillende restaurants bereikbaar. Waaronder Gandhi.  Via het terras van Gandhi (gelegen aan het water) komt men in een lange gang met links een opslagruimte/office. Links achterin de gang bevindt zich een dames toilet met daarnaast de open keuken. Verder door de gang komt men in het  restaurant. Direct links bevindt zich de herentoilet  en rechts achterin het restaurant bevindt zich de bar. Naast de bar is een extra opslagruimte. Via een trapopgang naar boven is de binnentuin / opslagruimte bereikbaar. Dit is tevens de nooduitgang.  

Terras
Voor het terras aan de Werf is een vergunning voor ca.  15 zitplaatsen. In overleg met de buren (links en rechts) is het terras momenteel uitgebreid tot ca. 40 zitplaatsen.

Concept
In de restaurant worden heerlijke Indiase gerechten geserveerd. Men kan als voorgerecht bijvoorbeeld kiezen voor soep of een warm Tandoori gerecht. Als hoofdgerecht heeft men onder meer de keuze uit Fish Tandoori; Vegetable Biryani; Gekruide kipfilet in een saus van tomaat, room en cashewnoten; Gekruid lamsvlees in spinazie met kerriesaus of Gepelde grote garnalen in kerriesaus.

Capaciteit
Momenteel ca. 40 zitplaats, tot 52 zitplaatsen mogelijk binnen. Voor 15 zitplaatsen is een vergunning. Op dit moment heeft de eigenaar 26 extra zitplaatsen in gebruik van de buren). Hierover dienen nieuwe afspraken gemaakt te worden. Totaal 40. 

Bedrijfswoning
N.v.t.

Ligging
In het stadshart van Utrecht, direct aan de Oude Gracht aan de Werf. Nabij toonaangevende winkels en horecagelegenheden.  

Bereikbaarheid
Zowel te voet, per boot, openbaar vervoer en auto goed te bereiken.

Parkeermogelijkheden
In nabij gelegen parkeergarages tegen betaling, enkele voorbeelden hiervan zijn:
Q-park la Vie ca. 500 meter
Parkeergarage Springweg, ca. 500 meter

Bijzonderheden
- in prachtige gewelven kelder met terras aan de werf
- geen verplichtingen van een brouwerij of speelautomaten
- Uitbreiding terras eventueel mogelijk
- Uitgebreide kaart en verschillende menu’s
- Internationale allure

Financiële informatie

Vraagprijs
De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie bedraagt € 200.000,--

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 22.800,-- per jaar, exclusief BTW.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Voorbehoud gunning verhuurder.
 
Voor meer info: Joey Hehamahua, 0611744732 of joey@klaassenbv.nl 
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?