Haroekoeplein 142
Terug naar overzicht

Haroekoeplein 142, Utrecht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Kwalitaria Groeneweg (Utrecht) ter overname aangeboden!

In het vernieuwde winkelcentrum Groeneweg in Utrecht is deze prachtige cafetaria gelegen. Het betreft een drukbevolkte en populaire woonwijk in een prettige omgeving. Een locatie waar zowel de gasten veel ter plekke nuttigen, veel afhalen en de bezorging erg goed loopt. Voor de deur is een (gedoogd) terras waar het winkelend publiek snel even gaat zitten.

Locatie:
Gelegen op een zichtlocatie tussen andere horeca (Bagels en Beans) en grote winkelketens (o.a. Kruitvat, Aldi en Primera), kan je bijna niet om deze zaak heen.

Openingstijden:
Dagelijks van 11.30 tot 21.00 uur. Op zondag gaat de zaak later open.

Zitplaatsen:
In het restaurant zijn circa 32 zitplaatsen, bij de afhaalcounter nog een circa 10 en op het terras ook circa 16.

Metrage:
De horecaruimte omvat ca 120 m² vloeroppervlak welke als volgt verdeeld is:
- restaurantruimte ca. 85 m²;
- toiletten, keuken en opslag ca. 35 m²

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Parkeren:
Winkelcentrum Groeneweg is om een grote parkeerplaats heen gebouwd. Er is dus altijd voldoende parkeergelegenheid en het eerste uur is gratis (goed om af te halen).

Omzet:
Deze zaak is eind 2014 opgestart en ligt goed op schema met de omzetdoelstellingen. De omzet heeft al jaren een stijgende omzet welke boven de € 360.000,-- (excl. BTW) komt.

Huurprijs:
De huurprijs, inclusief servicekosten en promotiekosten bedraagt ca € 2.700,-- euro per maand excl. BTW.

Overnamesom:
De vraagprijs voor deze prachtige zaak bedraagt € 199.000,-- (vrij van BTW).

Overige:
Vanuit Kwalitaria wordt de mogelijkheid geboden om ingewerkt te worden om zo goed van start te kunnen gaan. Daarnaast zal u door Kwalitaria worden bijgestaan met de juiste marketing activiteiten om uw omzet te laten stijgen.


Voor meer informatie over het object, over Kwalitaria of een bezichtiging, kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Alex Willemse via 033 - 258 13 30 of a.willemse@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?